Prodej - jiné, Znojmo - Konice, 25 m2

Znojmo, Konice

599 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 855 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Znojmu

Informace k nemovitosti

Hledáte moderní alternativu bydlení, která se hodí i tam, kde není možná pevná stavba? Představujeme vám mobilní dřevěný dům, to je dokonalé řešení pro vaši zahradu či pozemek.
Mobilní dům o velikosti 25 m2 a dispozici 2+kk je vyroben ručně z nejkvalitnějších materiálů, přičemž každý detail je pečlivě promyšlen. Je kompletně zateplený, včetně stropu i podlahy. V celém domě je kvalitní vinylová podlaha.

Uvnitř najdete útulný kuchyňský kout s kuchyňskou linkou včetně varné sklokeramické desky a trouby. Dále je zde obývací prostor s krbem, na který navazuje ložnice.
K dispozici je také koupelna s pohodlným sprchovým koutem, toaletou a kompletní elektroinstalace i rozvody vody a odpadů, umyvadlo i vodovodní baterie. Teplou vodu zajišťuje elektrický bojler.
K dispozici je veškerá dokumentace včetně revize vody, elektřiny a komínu.

Jsme připraveni zajistit dovoz až na váš pozemek.

Objevte kouzlo mobilního bydlení a žijte ve stylu, který je plně přizpůsobený vašim snům!
Kontaktujte nás ještě dnes a proměňte svůj sen v realitu.

Parametry nemovitosti

Cena
599 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Znojmo, Konice
ID
IL24013
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
25 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Myjsmereality

Rudoleckého 858/23, Znojmo

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ivo Lorenc

Ivo Lorenc

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ostatních nemovitostí v Znojmu?

Podobné nemovitosti