Prodej rodinného domu, Hradištko, Kersko, 206 m2

Kersko, Hradištko

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Informace o ceně na dotaz)

Prověřené firmy v Hradištku

Informace k domu

Mimořádně exkluzivní nemovitost - moderní rodinný dům 4+kk s velkorysým pozemkem o výměře 3001 m² je umístěný v rekreační oblasti Kersko, které je známé mj. i díky českému spisovateli Bohumilu Hrabalovi. V posledních letech se Kersko stalo atraktivním místem jak pro rekreaci, tak pro trvalé bydlení s výbornou dostupností do Prahy a okolí. Dům byl zkolaudován v r. 2020, na stavbu i vybavení byly použity kvalitní značkové materiály, nemovitost tak nabízí maximální pohodlí.
Interiér domu je pojatý v moderním praktickém stylu přirozeně napojeném na vzrostlou přírodu, v níž je dům zasazen. Dispozičně ideální rozložení začíná prostorným zádveřím, následuje veliký do zahrady prosklený obývací pokoj s jídelnou a kuchyní (58m2). Společenské prostory odděluje od 3 velkých ložnic široká chodba. Všechny ložnice jsou rovněž prosklené a mají vlastní vstup na zahradu. Dům má 2 koupelny (jedna se sprchovým koutem a toaletou, druhá s vanou a toaletou) a technickou místnost. Z obývacího pokoje, kde je zřízený moderní krb, lze vyjít rovnou na zastřešenou terasu (41m2) a dále na rozlehlou zahradu s venkovním sezením. Kuchyň je provedena ve vysoké kvalitě, vybavena spotřebiči Bosch a Samsung.
Po celé délce chodby jsou vestavěné skříně na míru. Podlahy jsou dřevěné dubové, v chodbě a kuchyni a technické místnosti je dlažba. Dům má podlahové vytápění.
V prostorné technické místnosti se nachází pračka, sušička, sprcha, bojler Viessmann (objem 250 litrů) a ovládání topení, které je řešeno tepelným čerpadlem.
Na zahradě je budoucímu majiteli k dispozici zahradní domek a kryté stání pro 2 vozy. Živé ploty a keře obstarává automatická závlaha.
Dům má elektronické zabezpečení, intercom s kamerou, na oknech jsou instalovány venkovní žaluzie. Nemovitost je připojena na obecní vodovod, zároveň je k dispozici také studna.
Rychlá dostupnost do Prahy, cca 15 minut autem po dálnici D11, popř. 40 minut veřejnou dopravou. Pro více informací nás kontaktujte.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Informace o ceně na dotaz
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Kersko, Hradištko
ID
20240707
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
206 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
184 m2
Podlahová plocha
206 m2
Plocha nemovitosti
3001 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Topení
Podlahové
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Dagmar Suchardová, ORION Realit, s.r.o.

Dagmar Suchardová, ORION Realit, s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradištku (okr. Nymburk)?

Podobné nemovitosti