Prodej bytu 2+1, Náměšť nad Oslavou, J. Wericha, 83 m2 (ID: 2283724)

J. Wericha, Náměšť nad Oslavou

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Náměšti nad Oslavou

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 2+1 ve 3. nadzemním podlaží v malebném městě Náměšť nad Oslavou. Byt se nachází ve cihlovém domě z 90. let, který je rozdělen na tři bytové jednotky, a jeho celková plocha činí 82,3 m2. Byt prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2014, je ve velmi dobrém stavu.

Byt je světlý a působí vzdušným dojmem, což zajišťuje příjemné bydlení. Velkou výhodou je balkon s krásným výhledem, kde je dostatek prostoru pro relaxaci a klid po náročném dni. Najdete zde dostatek úložného prostoru, jak díky prostorné komoře, která se nachází přímo v bytě, tak sklepu, který k bytu náleží.

Vytápění je řešeno plynovým kotlem v kombinaci s kotlem na pevná paliva, mezi nimiž lze snadno přepínat podle potřeby. Energetická náročnost domu je třídy E.

Náměšť nad Oslavou je město s výbornou dostupností do Brna a veškerou občanskou vybaveností.

Pokud hledáte prostorný a světlý byt v klidné lokalitě s výbornou dostupností do města, je tento byt ideální volbou právě pro vás. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes!

Parametry bytu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
J. Wericha, Náměšť nad Oslavou
ID
01553
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
83 m2
Patro
3.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Monika Matochová

Monika Matochová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Náměšti nad Oslavou?

Podobné nemovitosti