Prodej bytu 4+1, Žatec, Husova, 60 m2

Husova, Žatec

2 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 246 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji podíl na bytovém domě, který se nachází v klidné a žádané lokalitě města Žatce, ulice Husova 2086. Majitelé užívají prostor o dispozici 4+1 (60 m2), který je umístěn v části 1. patra nízkopodlažního domu bez výtahu. Díky oknům orientovaným na východ, jih a západ, je v bytě dostatek přirozeného světla po celý den.

Součástí nabídky je také prostorný sklep o velikosti 16 m², ideální místem pro domácí kutily, pro uložení sezónních věcí či sportovního vybavení. Součástí prodeje je také podíl na pozemku za domem, který můžete využívat např. pro relaxaci nebo parkování vašeho vozidla. Na pozemek se dostanete zadním vchodem z domu nebo přímo z obecní komunikace.

Nemovitost je v původním stavu, což vám poskytuje jedinečnou příležitost si ji upravit dle vlastních představ a potřeb. Výhodou je také vlastní plynový kotel, který umožňuje kontrolu nad náklady na vytápění. Dům je zateplen.

Lokalita nabízí vynikající občanskou vybavenost v docházkové vzdálenosti - najdete zde školy, školky, obchody i zdravotnická zařízení. Zastávka MHD je přímo před domem, což zajišťuje skvělou dopravní dostupnost v rámci celého města, včetně dostupnosti vlakového a autobusového nádraží.

Příznivá je i platba do fondu oprav, která činí 1242 Kč měsíčně.
Z důvodu podílového spoluvlastnictví není nemovitost vhodná jako zástava pro hypoteční úvěr.
Tento byt je ideální pro rodiny s dětmi, které hledají příjemné bydlení s možností úprav podle vlastních představ. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku!

Parametry bytu

Cena
2 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Husova, Žatec
ID
0032-NP08762
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
60 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Andrášek

Petr Andrášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Žatci (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti