Pronájem bytu 3+1, Brno, Běloruská, 65 m2

Běloruská, Brno

18 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(7.450,-Kč zálohy na služby a energie)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu příjemný byt 3+1 o celkové ploše 65 m2, který se nachází ve 3. podlaží v panelovém domě s výtahem. Byt je situován v klidné lokalitě se spoustou zeleně a nabízí výbornou dopravní dostupnost.

Byt se skládá ze tří pokojů:
Pokoj č.1 - zařízen manželskou postelí - dle domluvy je možné postel odstranit.
Pokoj č.2 - zařízen dvěma postelemi a psacím stolem s úložnými prostory na míru. Postele je možné dát pryč.
Pokoj č.3 - zařízen sedací soupravou. Pokoj je průchozí a vchází se z něj na zasklenou lodžii s nádherným výhledem do okolí.
Kuchyně je plně vybavena a nabízí dostatek prostoru k vaření. Zůstává zde také stůl se třemi židlemi.
Koupelna je vybavena vanou a pračkou, toaleta je samostatná. Na bytě je spousta úložných prostorů včetně komory a k bytu navíc náleží sklepní kóje.

Dle domluvy je možné si byt zařídit podle svých představ, což poskytuje flexibilitu pro budoucí nájemníky.

Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost. V blízkosti domu jsou zastávky několika autobusů a také tramvají, kterými se dostanete na hlavní nádraží za 9 minut, na Mendlovo náměstí za 11 minut a na Českou za 14 minut. Městská část Bohunice je vyhledávanou lokalitou pro bydlení nejen z důvodu velmi dobré občanské vybavenosti, ale i blízkosti přírody. V okolí najdete spoustu možností pro sportovní aktivity a relaxaci.

Dům prošel kompletní revitalizací, která zahrnovala výměnu plastových oken, zateplení fasády, renovaci lodžií, výtahu, poštovních schránek a stoupaček. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, proto je uvedena třída G.

Tento byt je vhodný pro studenty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s výbornou dostupností k univerzitám.

K nastěhování ihned. Nájem 18.000,-Kč + 7.450,-Kč zálohy na služby a energie. Celková měsíční platba je 25.450,-Kč. Také je potřeba uhradit kauci 25.000,-Kč a provizi.

Pro více informací a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
7.450,-Kč zálohy na služby a energie
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Běloruská, Brno
ID
0460
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Mgr. Patrik Fornůsek

Ing. Mgr. Patrik Fornůsek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Brně?

Podobné nemovitosti