Prodej bytu 3+kk, Mutěnice, 76 m2

Mutěnice u Strakonic

5 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 020 Kč /za měsíc

(S výhodným financováním Vám rádi pomůžeme v rámci RX Financí!)

Prověřené firmy v Mutěnicích

Informace k bytu

Nové a moderní bydlení jen kousek od centra Strakonic? Ano – představuji Vám Byty Mutěnice! V rámci projektu právě vznikají hned 3 krásné (bezbariérové) bytové jednotky o dispozici 3+kk se štědrou podlahovou plochou 76 m2, vlastní (před)zahrádkou a parkovacím místem.

V nabídce pro Vás mám:
1. (levý, krajní) 3+kk 76 m2 se zahradou 140 m2 + parkovací místo (cena 5.250.000,-)
2. (prostřední) 3+kk 76 m2 s předzahrádkou 25 m2 + parkovací místo (cena 5.050.000,-)
3. (pravý, krajní) 3+kk 76 m2 se zahradou 140 m2 + parkovací místo (cena 5.250.000,-)

Všechny byty se skládají ze dvou ložnic, spojeného obývacího pokoje s kuchyní a krásným výhledem do zahrady, koupelny s WC, vanou i sprchou a šatny/technické místnosti. Všechny bytové jednotky jsou šikovně řešeny, působí velmi světle a vzdušně.

Byty Mutěnice jsou skvělou příležitostí koupě novostavby = nové, komfortní, moderní bydlení za příznivou cenu. Jedná se o řešení, které snoubí pohodlné bydlení v bytě s benefity řadového rodinného domu. Přízemní bytový dům s cihlovou konstrukcí je situován na okraji obce Mutěnice u Strakonic. Tato lokalita nabízí klid a soukromí s výhodou města na dosah ruky. Strakonice, místo s čím dál tím bohatší občanskou vybaveností, jsou vzdáleny jen 3 minuty jízdy autem.

Výstavba je právě teď v procesu dokončované hrubé stavby. Výhodou tohoto stádia pro kupující je možnost zasáhnout a nechat si byt dokončit dle vlastních preferencí a představ. Předpokládané předání nemovitostí je plánované na počátek roku 2025.

Koupi je možno realizovat hypotečním úvěrem. S výhodným financování Vám rádi pomůžeme v rámci RX Financí. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost – kontaktujte makléřku nabídky pro podrobné informace ohledně standardů, zařízení, použitých materiálů, nahlédnutí do dokumentace projektu a termín prohlídky! Těším se na Vás.

Parametry bytu

Cena
5 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
S výhodným financováním Vám rádi pomůžeme v rámci RX Financí!
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Mutěnice u Strakonic
ID
261-NP00975
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
76 m2
Patro
1.
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha zahrady
140 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Optimal

třída Národní svobody 181/26, Písek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Bc. Tereza Rosenbaumová

Bc. Tereza Rosenbaumová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Mutěnicích (okr. Strakonice)?

Podobné nemovitosti