Prodej garážového stání, Praha - Řepy, Zrzavého, 15 m2

Zrzavého, Praha 6 - Řepy

972 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 632 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právních služeb a advokátní úschovy)

Prověřené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Kouzlo vlastnictví garážového stání v centru městské části Prahy 6 - Řep!

Máme pro Vás skvělou nabídku - možnost zakoupit si garážové stání o rozloze 15 m2 ve druhém podzemním podlaží. Toto garážové stání přináší mnoho výhod a pohodlí.


Zde je přehled hlavních důvodů, proč je tato nabídka neodolatelná:

Garážové stání u sloupu - můžete si být jisti, že Vaše vozidlo bude v bezpečí a snadno dostupné. Navíc máte přímý výjezd z domu, což je pro Vás maximálně pohodlné.

Ideální napojení na hlavní komunikaci - s výhodnou polohou garáže máte snadný přístup na hlavní silnice a můžete rychle vyrazit na svou cestu.

Vjezd, výjezd a vchod do domu na čip - moderní zabezpečení vám poskytuje klid a jistotu. S použitím čipu získáte snadný a bezpečný přístup do garáže a budovy.

Výškové omezení vjezdu 2,5 metru - garáž je vhodná pro vozidla s výškou do 2,5 metru. Nemusíte se obávat, že by vaše vozidlo nezaparkovalo pohodlně a bezpečně.

Výška samostatného garážového stání 2,61 metru - garáž je dostatečně vysoká, abyste měli dostatek prostoru pro pohodlné parkování.

Bezpečné průjezdné místo ve výšce 2328 mm - Vaše vozidlo s výškou 2,32 metru se bezpečně vejde do garáže, takže se nemusíte obávat o případné poškození.


Energetická náročnost budovy je hodnocena třídou G, průkaz PENB nebyl předložen.

Lokalita Praha 6 - Řepy je pro ideální místem pro bezpečné zaparkování Vašho vozidla. V blízkosti garáží se nachází autobusovo-tramvajová zastávka Slánská. Díky přímému spojení se snadno a bezproblémově dostanete do centra města.

Pokud jste zaujati touto nabídkou, rádi Vám ukážeme toto garážové stání osobně. Nechte se okouzlit výhodami vlastnictví vlastního parkovacího místa a kontaktujte nás pro domluvení prohlídky.

Parametry nemovitosti

Cena
972 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právních služeb a advokátní úschovy
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Zrzavého, Praha 6 - Řepy
ID
24-Zrz-G-V
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
15 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Optimo.cz

Francouzská 75/4, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Vít Burda

Ing. Vít Burda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje garážových stání v Praze 6?

Podobné nemovitosti