Pronájem bytu 2+kk, Praha - Kbely, Luštěnická, 53 m2 (ID: 2285534)

Luštěnická, Praha 9 - Kbely

16 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Plus poplatky 3.000,-/2 osoby, kauce 20.000,- plus provize RK 16.000,- včetně DPH)

Prověřené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Dlouhodobý pronájem bytu 2+kk, 53m², balkon 3m², sklep 4m², OV, Praha Kbely.

Dovoluji si Vám k dlouhodobému pronájmu nabídnout světlý byt o dispozici 2+kk ve 3. nadzemním podlaží zatepleného domu bez výtahu.

Byt se skládá z koupelny s rohovou vanou, samostatného WC, prostorného a vybaveného kuchyňského koutu, na který navazuje obývací pokoj a z druhého, dostatečně velkého pokoje s balkonem. K dispozici je také sklep.
V současné době je byt vybaven kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, digestoří, elektrickou troubou, myčkou na nádobí, velkou lednicí s mrazákem, jídelním stolem se židlemi a ve sklepě je rozebraná dřevěná dvoupatrová postel s matracemi.

Byt je ideální maximálně pro menší rodinu a pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.

Nájemné je 16.000,-Kč, zálohy na služby 3.000,-Kč pro dvě osoby a plyn a elektřina se převede na nájemce. Kauce (vratná záloha) je 20.000,-Kč.

Doporučuji Vám osobně se přesvědčit o možnostech pohodového bydlení v občansky vybavené, přesto klidné lokalitě v blízkosti několika parků, které nabízí nespočet možností nejen pro volnočasové aktivity. Samozřejmostí je dostupnost MHD včetně vlaku, což je nejpraktičtější spojení do centra na Masarykovo nádraží. Místo nabízí také rychlé napojení na Pražský Okruh a dálnice.

Termín nastěhování je možný ihned po podpisu smlouvy. Pro více informací mě prosím neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Plus poplatky 3.000,-/2 osoby, kauce 20.000,- plus provize RK 16.000,- včetně DPH
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Luštěnická, Praha 9 - Kbely
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
53 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jaroslav Šelong

Mgr. Jaroslav Šelong

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti