Prodej rodinného domu, Chrást, Pod Nádražím, 70 m2 (ID: 2285752)

Pod Nádražím, Chrást

6 599 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 449 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Chrástu

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme nízkoenergetický rodinný dům ve městě Chrást u Plzně o zastavěné ploše 85 m2.
Chrást u Plzně je atraktivní vzhledem ke své blízké vzdálenosti od Plzně (12km), do 10 min dálnice D5 (Praha-Plzeň) a vyhlášený Golf resort Dýšina do 5 min. Dále výhodou je i občanská vybavenost jako je školka, škola, zdravotní péče, veterina, MHD, vlak, pošta a další.
Pozemek se nachází na okraji obce a vzhledem k jeho poloze nabízí jedinečné místo k bydlení a dostupnosti do centra města Plzně. Velikost pozemku je 450m2. V koordinované situaci pozemek A.

V domu bude chybět k plnému vybavení jen nábytek a kuchyňská linka. Pozemek bude plně zasíťován. (Čistírna odpadních vod, napojení na vodovodní řad a připojení na elektrický sloupek). Vytápění řešeno tepelným čerpadlem vzduch/vzduch + krbová kamna (možnost výběru). Interiér domu je možné si vybrat u našeho dodavatele SIKO. Dům bude založen na zemních vrutech, kvalitně zateplený a s finální silikonovou omítkou. Jako střešní krytina bude použita plechová střecha imitace tašek od firmy Satjam. Dům si lze navíc doplnit o další příplatkovou výbavu jako jsou např. klimatizace, předokenní stínění, terasy a další.

V případě zájmu o seznam vybavenosti a technické specifikace domu, stejně jako o další příplatkovou výbavu mě neváhejte kontaktovat. Nabízíme možnost klientských změn. (úprava vnitřní dispozice a konfigurace domu)

Dům je veden v energetické třídě G, protože ještě není zhotoven průkaz energetické náročnosti budovy.

Předpokládaný termín dokončení polovina roku 2025.

Parametry domu

Cena
6 599 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Pod Nádražím, Chrást
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
450 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

EasyHomes reality

Studentská 1999/55a, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Matěj Končal

Matěj Končal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chrástu (okr. Plzeň-město)?

Podobné nemovitosti