Prodej rodinného domu, Plzeň, U Staré hospody, 166 m2 (ID: 2285943)

U Staré hospody, Plzeň

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Pokud hledáte prostorný rodinný dům v Plzni, tato dvougenerační nemovitost v Černicích může být ideální volbou pro vaši rodinu. Dům, který prošel částečnou rekonstrukcí, nabízí klidné bydlení v blízkosti centra města. Na pozemku o rozloze 400 m2 se nacházejí dvě velké garáže, což je ideální pro vícečlennou rodinu. Každá z bytových jednotek má svůj vlastní vchod, což zajišťuje soukromí, ale zároveň je možné celý prostor propojit a vytvořit tak velkorysé obytné prostory.

Přízemí domu zahrnuje chodbu, koupelnu s toaletou, kuchyňskou vestavnou linku a dva pokoje. V prvním patře se nachází další koupelna, dva pokoje (s možností vybudování kuchyně) a vstup na balkon, který poskytuje příjemné místo pro odpočinek. Sklepní prostory nabízejí možnosti pro vytvoření kanceláře, posilovny nebo dalších prostor podle vašich potřeb.

Dům je vybaven kombinovaným kotlem pro vytápění a ohřev vody, je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci a plyn, a je připraven k okamžitému nastěhování. Pro vážné zájemce je doporučena prohlídka, při které si můžete prohlédnout všechny výhody tohoto atypického domu. S financováním Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
U Staré hospody, Plzeň
ID
00052
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
166 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Lenka Baráková

Lenka Baráková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plzni?

Podobné nemovitosti