Pronájem bytu 2+1, Zlín, Slezská, 45 m2 (ID: 2286366)

Slezská, Zlín

12 800 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Zálohy na spotřebu energií 3.000,- Kč / měs. (Nízké náklady díky tepelnému čerpadlu))

Prověřené firmy v Zlíně

Informace k bytu

Nabízíme Vám k pronájmu (od 1. 10. 2024) krásný, rekonstruovaný a vybavený byt 2+1 ve Zlíně na ul. Slezská.

Byt o celkové ploše 45 m2 se nachází ve 4. podlaží bytového domu. Prošel velmi pěknou, celkovou rekonstrukcí - zděné jádro se sprchovým koutem, v celém bytě jsou nové podlahy, stěny i stropy, dveře a obložkové zárubně, plastová okna jsou osazena žaluziemi.

Kuchyň je zařízena rohovou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči - lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, myčka, varná deska, pečící trouba a dokonce i kombinovaná pračka se sušičkou. Kromě linky je zařízena i jídelním stolem a židlemi.

Pokoj je vybaven velkou rohovou sedací soupravou, konf. stolkem, křeslem a TV sestavou. V Ložnici máte k dispozici manž. postel a komody. V chodbě naleznete sestavu skříní pro efektivní využití úložného prostoru.

Byt je zrekonstruován i zařízen opravdu velmi vkusně, působí světle a vzdušně a nabízí obyvatelům příjemné a komfortní bydlení.

Nájemné činí 12.800,- Kč / měs., díky tepelnému čerpadlu činí zálohy na spotřebu energií jen 3.000,- Kč / měs. Nájemce hradí vratnou jistotu (kauci) ve výši 30.000,- Kč (s ohledem na vybavení a zařízení bytu) a provizi realitní kanceláři. Majitelé si vyhrazují právo upřednostnit nájemce dle vlastních kritérií. Preferována je jedna až dvě pracující osoby bez domácích mazlíčků, nekuřáci.

V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat pro bližší informace.
Radek Motyka & Explicit reality

Parametry bytu

Cena
12 800 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Zálohy na spotřebu energií 3.000,- Kč / měs. (Nízké náklady díky tepelnému čerpadlu)
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Slezská, Zlín
ID
01932
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
45 m2
Patro
4.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Radek Motyka

Radek Motyka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Zlíně?

Podobné nemovitosti