Prodej chaty, Velká nad Veličkou, 48 m2

Velká nad Veličkou

950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 527 Kč /za měsíc

(V ceně nemovitosti je už zahrnuta odměna za realitní a právní servis.)

Prověřené firmy v Velké nad Veličkou

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji chatu v obci Louka o užitné ploše cca 48 m2.
Chata je orientována na jihovýchod a nachází se na svažitém pozemku o celkové výměře 379 m2.
Jedná se o třípodlažní stavbu: v přízemí se nachází kuchyně s jídelnou. WC je situováno v 1.pp. 1.np disponuje vstupní verandou o velikosti cca 4 m2, kde je možné si vychutnat odpolední kávu, dále obývacím pokojem s kamny a dřevěným schodištěm vedoucí do podkroví. V podkroví se nachází jeden samostatný pokoj s výhledem do okolí.
Do chaty je přivedena elektřina, voda a vytápění je řešeno krbem na tuhá paliva. Voda je přivedena ze studny která je pouze sezóní.

Příjezd přímo k chatě je po nezpevněné komunikaci. Obec Louka leží na úpatí Bílých Karpat na říčce Veličce a je součástí etnografického sub regionu Horňácko, jenž zahrnuje celkem devět obcí.
Centrem mikroregionu je Velká nad Veličkou, dále sem patří obce Malá Vrbka, Hrubá Vrbka, Kuželov, Javorník, Nová Lhota včetně Vápenek, Suchov, Lipov a řada samot zvaných Mlýny, roztroušených podél Veličky mezi Javorníkem a Vápenkami. Katastrální území obce sousedí na východě s k. ú. obcí Velká nad Veličkou a Blatnička, na severu s k.ú. Blatnice a na jižní a západní straně s k.ú. Lipov.
Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V ceně nemovitosti je už zahrnuta odměna za realitní a právní servis.
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Velká nad Veličkou
ID
06092024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
48 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
48 m2
Plocha nemovitosti
379 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Michal Němeček

Michal Němeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Velké nad Veličkou?

Podobné nemovitosti