Prodej rodinného domu, Praha - Vinoř, 175 m2

Praha 9 - Praha-Vinoř

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Prodej prostorného řadového rodinného domu v obci v blízkosti Prahy 9.

Nabízíme k prodeji prostorný řadový rodinný dům v klidné obci, nacházející se v těsné blízkosti Prahy. Dům o dispozici 5+kk má celkovou užitnou plochu 175 m² a je doplněn o suterén o rozloze 65 m². K domu náleží pozemek o velikosti 286 m², z toho zahrada tvoří 205 m². Lokalita je velmi tichá a plná zeleně, což ji činí naprosto ideální pro rodiny s dětmi.

Dům je řadový s parkovací plochou před domem a krásnou zahradou. Suterén nabízí široké možnosti využití, například jako prostor pro hosty, fitness či hobby místnost. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a přímým vstupem na terasu a zahradu, dále zde naleznete jeden pokoj. V patře jsou tři ložnice, z nichž jedna má přístup do vrchní galerie, která může sloužit jako další ložnice či pracovna.

Obec je situována v těsné blízkosti Prahy a přímo navazuje na městskou část Praha-Vinoř. Dostupnost je výborná – autem se snadno dostanete na městský okruh přes dálnici D10, a autobusové spojení ze stanice metra Letňany nebo Černý Most trvá pouhých 15 minut. V okolí naleznete dětské hřiště, cyklostezku a nově vybudovanou mateřskou školku. Ve staré části obce Jenštejn je k dispozici několik restaurací, pošta a obecní úřad.

Tento dům je skvělou volbou pro rodiny, které hledají klidné bydlení v blízkosti Prahy, nebo pro investory, kteří ocení stabilní výnos z pronájmu. Dům je aktuálně pronajatý s vysokým měsíčním výnosem, což z něj činí atraktivní investiční příležitost.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. O hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Praha 9 - Praha-Vinoř
ID
Y&T-XKR3H
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
175 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
175 m2
Plocha nemovitosti
286 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lucie Žarkovič

Lucie Žarkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9?

Podobné nemovitosti