Pronájem bytu 3+kk, Praha - Smíchov, Holečkova, 143 m2 (ID: 2286775)

Holečkova, Praha 5 - Smíchov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme luxusní byt k pronájmu ve vyhledávané lokalitě Prahy 5. Byt se nachází v rezidenční novostavbě, která Vám nabízí nádherné a unikátní výhledy na Prahu a zeleň.

Byt s velkorysými terasami je elegantně navržený tak, aby uspokojil požadavky i náročného klienta. Naleznete zde 3 ložnice a 2 koupelny s vanou a sprchovým koutem. Na dokončení interiérů byly pečlivě vybírané ty nejkvalitnější materiály - dřevěné podlahy, francouzská okna, bezfalcové interiérové dveře, koupelny od oblíbeného a světově známého výrobce Villeroy & Boch, celoplošné podlahové vytápění, klimatizace. Prostorná vstupní hala a vestavěné skříně nabízí dostatek úložného prostoru. K dispozici jsou 2 garážové stání v podzemních garážích a sklepní kóje. Uzavřený areál s 24 hodinovou recepcí s ostrahou Vám zajišťuje maximální soukromí, klid a bezpečí ve Vašem novém domově.

Pro rezidenty je k dispozici moderní wellness & spa komplex o rozloze 410 čtverečních metrů.

V pěší vzdálenosti je Vám k dispozici – školky, školy, restaurace, dětská hřiště, venkovní posilovna, obchody a mnoho dalšího. Pouhých pár kroků od rezidence je autobusová zastávka Holečkova. Pěšky přes krásný park se za 8 minut dostanete do obchodního centra Nový Smíchov a na metro Anděl. Cesta do centra Vám zabere jen 20 minut. Výlet si ale také můžete udělat do oblíbené Zahrady Kinských nebo na Petřín, který je téměř na dosah ruky.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. O hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Holečkova, Praha 5 - Smíchov
ID
Y&T-AX23H
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
143 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Yulia Kokovina

Yulia Kokovina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti