Pronájem vily, Praha - Liboc, 190 m2

Praha 6

79 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Pronajměte si vysoce kvalitní, nezařízený řadový dům 5KK se saunou v uzavřeném rezidenčním projektu TOP REZIDENCE, zasazeném do nádherného prostředí Šáreckého údolí. Tento dům, navržený prestižním studiem Olgoj Chorchoj, nabízí klidné bydlení s výbornou dostupností do centra Prahy, na letiště a k mezinárodním školám na Praze 6. V těsné blízkosti se nachází Global Concept Montessori School a mezinárodní škola ISP je pouhých 5 minut pěšky. Lokalita také poskytuje dobré spojení MHD k metru Dejvická a bohaté možnosti nákupů i sportovních aktivit.

V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, jídelna a plně vybavená kuchyně, odkud můžete vyjít přímo na terasu a do zahrady. Součástí přízemí je rovněž ložnice pro hosty, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a vstupní hala s vestavěnými skříněmi. V prvním patře najdete tři ložnice, přičemž hlavní ložnice je vybavena prostornou šatnou a vlastní koupelnou s vanou, bidetem a toaletou. Dvě další ložnice mají společný balkon a k dispozici je také druhá koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Suterén domu ukrývá wellness místnost se saunou a výstupem na zahradu, dále prádelnu, technickou místnost a přístup do garáže. Dům je vybaven moderními technologiemi a nadstandardními materiály, jako jsou dřevěné podlahy, velká francouzská okna s předokenními žaluziemi, rekuperace vzduchu a kvalitní spotřebiče De Dietrich. Dalšími prvky výbavy jsou TV, videotelefon, alarm a centrální vysavač.

Domy v tomto projektu splňují vysoké energetické standardy díky špičkové izolaci, řízenému větrání s rekuperací a využití solární energie. Inspirací pro projekt byla tradiční venkovská náves – společný park s klubovnou, dětským hřištěm a uměleckým dílem Jaroslava Róny nabízí prostor pro setkávání sousedů. Klubovna je plně vybavena pro společenské akce, oslavy nebo sousedská posezení. Každý dům má navíc vlastní zahradu, která poskytuje dostatek soukromí, ale zároveň podporuje komunitní život.

Energetický štítek A.

Parametry domu

Cena
79 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Praha 6
ID
Y&T-3X33H
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
186 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Lucie Žarkovič

Lucie Žarkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu vil v Praze 6?

Podobné nemovitosti