Pronájem bytu 2+1, Karviná, Žižkova, 50 m2

Žižkova, Karviná - Hranice

11 400 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 2.100,-Kč, kauce, poplatek Rk, poplatek BD 1.500,-Kč)

Prověřené firmy v Karviné

Informace k bytu

Hledáte byt po celkové nové moderní rekonstrukci?

Nabízíme Vám k pronájmu družstevní byt o velikosti 2+1/50 m2 na ul. Žižkova v Karviné - Hranicích. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí v panelovém domě po revitalizaci. Dům je v energetické třídě D.

Byt právě prošel celkovou moderní rekonstrukcí, při které se vyzdilo bytové jádro, nová kuchyňská linka v bílém lesklém provedení, varná sklokeramická deska, horkovzdušná trouba - spotřebiče jsou v záruce. Provedla se nová elektroinstalace vedena v mědi, propojení kuchyňského koutu s obývacím pokojem, zvětšena koupelna s vanou, kde se Vám pohodlně vejde pračka a případně sušička. Na zemi jsou položené plovoucí podlahy a nové interiérové dveře i vstupní dveře. Ložnice samostatně. V celém bytě nové žaluzie a 2 nová plastová okna.

Měsíční náklady pro 1 os. 11.400,-Kč + služby (voda, teplo) ve výši 2.100,-Kč - celkem tedy 13.500,-Kč, elektřinu si nájemník přepíše na sebe, kauce ve výši 27.000,-Kč, poplatek Rk ve výši 13.500,-Kč, poplatek na bytové družstvo ve výši 1.500,-Kč na 2 roky, po té se dál hradit už nebude - byt se bude převádět do osobního vlastnictví na konci roku 2024.

Jedná se o středový byt v nízké panelové zástavbě, v klidném místě Karviné poblíž Lázní Darkov. V blízkém okolí se nachází autobusové zastávky, lázeňský park, Kaufland, nemocnice s poliklinikou, školy i školky. Parkování u domu.

Hledáme pracující, exekučně nezatížené, klidné a dlouhodobé nájemníky. Pro více informací mi prosím volejte či pište.

Parametry bytu

Cena
11 400 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 2.100,-Kč, kauce, poplatek Rk, poplatek BD 1.500,-Kč
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Žižkova, Karviná - Hranice
ID
202413960
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
50 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing. Nela Lesňáková Matušková

Ing. Nela Lesňáková Matušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Karviné?

Podobné nemovitosti