Pronájem bytu 4+kk, Hradec Králové, Habrmanova, 208 m2 (ID: 2287927)

Habrmanova, Hradec Králové - Pražské Předměstí

28 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Hradci Králové

Informace k bytu

Nabízíme pronájem mezonetového 4+kk po celkové rekonstrukci s neobyčejně velkorysou výměrou 208 m2. Bytová jednotka se nachází ve 3.NP a 4.NP cihlového domu v oblíbené lokalitě v ulici Habrmanova. Byt je nabízen do pronájmu včetně kuchyňské linky s troubou, sklo-keramickou varnou deskou, digestoří, lednicí a myčkou. Dále se v jedné z ložnic nachází prostorná šatní skříň.

Dispozice bytu:

Vstupní chodba s úložnými prostory a schodištěm, samostatné WC, prostorná technická místnost, rozlehlý obývací pokoj s kuchyňským koutem (81 m2), spižírna, terasa (9 m2) a ložnice (15 m2) s vestavěnou skříní.

V horním podlaží se nachází neobyčejně prostorná koupelna s vanou, sprchou, WC a dvěma umyvadly, šatna a dvě ložnice (24 m2 a 12 m2)

Byt se nachází v domě nad oblíbeným hostincem u Dvořáků a je proto vhodný zejména pro mladší nájemce. Díky své dispozici a výměře je byt ideální i pro studentské spolubydlení.

Byt je vytápěn plynovým kotlem, ohřev vody zajišťuje bojler. V letních měsících oceníte klimatizační jednotky, které jsou instalovány v každém pokoji.

V okolí domu je skvělá občanská vybavenost v pěším dosahu – zastávka MHD, Poliklinika, dvě lékárny, ZŠ, park, vyhlášená masna, pekárna, prodejna zeleniny, OD Albert atd.

Volný od listopadu – dle dohody.

Nájemné: 28.000 Kč + cca 9.000 Kč zálohy na energie (4 osoby)

Vratná jistota: 1x nájemné, Provize RK: 1x nájemné

Parametry bytu

Cena
28 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Habrmanova, Hradec Králové - Pražské Předměstí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
208 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 59 lidí

Prodejce

Bc. Aneta Novák Ševčíková

Bc. Aneta Novák Ševčíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti