Prodej bytu 3+1, Ledeč nad Sázavou, Marie Majerové, 84 m2

Marie Majerové, Ledeč nad Sázavou

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Ledči nad Sázavou

Informace k bytu

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej prostorného slunného bytu v atraktivní přírodní lokalitě historického města Ledeč nad Sázavou.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji krásný byt s prostornou lodžií s panoramatickým výhledem do okolní zeleně.

Byt 3+1 v osobním vlastnictví je umístěn ve druhém nadzemním podlaží menšího bytového domu. Jeho dispozice je řešena velice efektivně, všechny místnosti jsou samostatné a neprůchozí. Skládá se z obývacího pokoje, kuchyně, dvou ložnic, koupelny a samostatné toalety. Z jedné z ložnic je veden vstup na lodžii. K jednotce náleží sklep. Centrální vstupní chodba disponuje šatnou poskytující dostatek úložných prostor.

Díky své orientaci je byt velice slunný a světlý. Nabízí možnost změny dispozice na 4+kk.

Vytápění a ohřev vody jsou řešeny ústředně. Byt je v dobrém průběžně udržovaném stavu. V minulosti byla realizována rekonstrukce bytového jádra a byly instalovány nové dveřní obložky.

Bytový dům je umístěn uprostřed zeleně a prošel částečnou revitalizaci. Budova disponuje zateplením z bočních stran, novými stoupačkami a také byla instalována plastová okna s interiérovými žaluziemi. K domu je vypracován průkaz energetické náročnosti s kategorií C - úsporná.
Přístup do domu je možný prostřednictvím dvou vstupů. K dispozici je intercom a společné lodžie na chodbě.

Majitelé bytů mohou využívat velké množství společných prostor. Dostatek parkovacích míst je k dispozici přímo u domu. Dům leží mimo hlavní silnici, v blízkosti lesa.

Město zajišťuje svým obyvatelům veškerý standardní komfort v oblasti státní správy, školství, sportu, kultury a služeb. V blízkém okolí nemovitosti je k dispozici kompletní občanská vybavenost, a to včetně mateřské a základní školy, prodejny potravin, restaurací a kaváren. Toto historické město je oblíbené především kvůli všudypřítomné zeleni, historickým památkám a řadě možností pro aktivní trávení volného času.

Vyhledávaným cílem je Posázavská cyklostezka, místní hrad, lesopark Šeptouchov a mnoho dalších zajímavých míst. V letních měsících je opravdu živo u místních splavů a ve stínu zahrádek u přiléhajících restaurací a občerstvení.

Bezproblémová dopravní dostupnost je zajišťována městskou hromadnou dopravou, zastávka leží 250 m od domu.

Hlavní výhody tohoto bytu jsou:

1) Možnost změny dispozice na 4+kk
2) Kompletní příslušenství
3) Umístění v atraktivní přírodní lokalitě

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Parametry bytu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Marie Majerové, Ledeč nad Sázavou
ID
LMM01
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
84 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Salesplan, s.r.o.

Na Hřebenkách 2288/72, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Polách

Petr Polách

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Ledči nad Sázavou?

Podobné nemovitosti