Prodej bytu 3+1, Ostrava, Dolní, 68 m2

Dolní, Ostrava

3 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 489 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ostravě

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt 3+1 v žádané a klidné lokalitě v Ostravě-Zábřehu, nedaleko Zámečku. Byt o celkové užitné ploše 68 m² se nachází ve 5. nadzemním podlaží šestipodlažního cihlového domu s výtahem. Jeho součástí je také zasklený balkon, kde si můžete užít chvíle pohody.
Hlavní přednosti:
Dispozice 3+1: Prostorný byt vhodný pro rodinu nebo pár, dobře řešené uspořádání místností – viz přiložený půdorys. Koupelna s vanou i sprchovým koutem, každý si tak vybere dle svých preferencí.
Orientace místností: dětský pokoj a ložnice jsou orientovány do klidného dvora.
Balkon: Skvělý prostor pro relaxaci s výhledem do okolní zeleně.
Bezstarostné bydlení: rekonstrukce bytu proběhla v roce 2019 – nové rozvody elektřiny, vody a odpadů. Revitalizace domu proběhla v roce 2021, nové zateplení domu, nová střecha, výměna stupaček.
Měsíční náklady bytu: 2.700,- Kč (voda, topení, výtah, společná elektřina, správa bytu), fond oprav 2.318,- Kč, elektřina (včetně ohřevu TUV) 2.100,- Kč.
Možnost garáže: Kousek od domu (pouze přes ulici) je k dispozici garáž přímo u bytové domu, kde můžete bezpečně parkovat své auto uvnitř i před garáží, kterou si můžete k bytu koupit za zvýhodněnou cenu. Rozměry garáže – šířka vrat (vjezd) 2,35 m, šířka garáže 2,85 m a délka 6,45 m.
Klidná lokalita: Byt se nachází v tichém prostředí s dostatkem zeleně, zároveň však v blízkosti veškeré občanské vybavenosti.
Vynikající dopravní dostupnost, obchody, školy a další služby jsou v dosahu. Pokud hledáte pohodlné bydlení v Ostravě s bonusem klidné lokality, tento byt je pro Vás ideální volbou.
Jedná se o prodej z důvodu stěhování do RD.
Kompletní právní servis, včetně advokátní úschovy zajištěn. Byt je možné financovat hypotečním úvěrem. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Parametry bytu

Cena
3 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Dolní, Ostrava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Libor Žižka

Ing. Libor Žižka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti