Prodej bytu 4+kk, Zlín, Kamenná, 169 m2 (ID: 2289492)

Kamenná, Zlín

11 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právních služeb)

Prověřené firmy v Zlíně

Informace k bytu

Nabízím Vám ke koupi mezonetový byt o nadstandardní výměře 169m2, na ulici Kamenná, čtvrť Lazy, Zlín. Byt se nachází ve třetím patře cihlového domu bez výtahu.

Bytová jednotka byla r. 2000 v podkroví domu nově vybudována a je jedna z mála, která jako jeden byt zabírá půdní vestavbu celého domu . Při této realizaci byla zrekonstruována celá střecha, včetně krovů, nadezdívky i komínů a nového schodiště do třetího patra.

Dispozice bytu:

I.NP o výměře 123m2 má prostornou vstupní chodbu; šatnu; technickou místnost s toaletou, připojením na pračku a plynovým kondenzačním kotlem, který zajišťuje ohřev vody i vytápění; prostornou koupelnu s vanou, sprchovým koutem včetně parní sauny; ložnici; obývací pokoj s kuchyňským koutem; krbovou část; pracovní prostor a dva vstupy na terásku.

Ve II.NP o výměře 39m2 se z podesty vstupuje do dvou neprůchozích pokojů a koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou.

Bytová jednotka je orientována na všechny světové strany, náleží k ní sklep o výměře cca. 8m2.

Za domem se můžete realizovat na zaužívané zahrádce. Parkování je možné přímo u domu.

Byt je v dobrém stavu - velkou výhodou je vlastní vytápění a ohřev vody, stupačky jsou do bytu vyvedeny samostatně, elektroinstalace v mědi, okna plastová s izolačním dvojsklem včetně žaluzií; podlahy - dlažby a lamino, krb s výsuvným skleněným krytem, kuchyňská linka včetně spotřebičů (keramická varná deska a elektrická trouba, lednice, mrazák, myčka, dřez s drtičem odpadů, digestoř); klimatizace; v roce 2022 byla provedena kompletní rekonstrukce koupelny - podlahové vytápění, vana se zařízením pro léčení a rehabilitaci barevným světelným zdrojem a s hydromasáží, sprchový kout s parní saunou, k dispozici lednice, dvě umyvadla a zrcadlo s funkcí proti mlžení, vyhřívaná toaleta s bidetem.

Měsíční náklady na bydlení činí 2.954Kč (včetně příspěvku na opravy domu) při počtu jedné osoby plus zálohy na elektřinu (E.ON) ve výši 2.370Kč a plyn (E.ON) ve výši 2.290Kč.

Bytový dům se nachází v širším centru města, přitom v klidné části, obklopen zelení a v blízkosti lesa. V pěší dostupnosti je kompletní občanská vybavenost (zastávka MHD, škola, školka, obchody, restaurace), obchod pár minut od domu.

Energetická náročnost třídy G je uvedena dočasně, po aktuálním vyhotovení bude upřesněna.

Ráda Vás uvítám na osobní návštěvě tohoto zajímavého bytu, prohlídky je možné sjednat na uvedeném telefonním čísle nebo emailem.

Parametry bytu

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Kamenná, Zlín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
169 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Eva Hložková

Eva Hložková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Zlíně?

Podobné nemovitosti