Pronájem kanceláře, Praha - Holešovice, Plynární, 658 m2 (ID: 2289727)

Plynární, Praha 7 - Holešovice

260 280 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky + DPH)

Prověřené firmy v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme pronájem reprezentativních kancelářských prostor o výměře 658 sqm v jednom z unikátních komplexů, který představuje špičkový příklad moderní architektury, která se drží současných trendů a vyznačuje se vysokou kvalitou. Budova je charakteristická svou prosklenou fasádou, která ji dokonale propojuje s okolím a umožňuje maximální využití přirozeného denního světla. Tyto prostory umožňují efektivní uspořádání pracovišť podle individuálních potřeb nájemců.

Objekt disponuje půdorysem ve tvaru písmene H a nabízí sedm nadzemních podlaží, které dohromady poskytují celkovou plochu 22 400 sqm. K dispozici je také 214 parkovacích míst, umístěných ve třech podzemních podlažích, což zahrnuje moderní inteligentní parkovací systém a šest vysokorychlostních výtahů pro pohodlný pohyb mezi patry. Budova se může pochlubit prestižním certifikátem LEED Platinum, který představuje nejvyšší úroveň energetické účinnosti pro budovy.

Komplex poskytuje ideální podmínky nejen pro práci, ale i pro zábavu a relaxaci. Budova je první kancelářskou stavbou v České republice s běžeckou dráhou umístěnou na střeše a se sportovním hřištěm pro aktivní oddech. Pro společné obědy nebo pracovní schůzky s klienty je připravena restaurace s kavárnou, která nabízí příjemné prostředí. K dispozici jsou také terasy poskytující úchvatný výhled na Botanickou zahradu, což je další prvek, který jistě zapůsobí na vaše návštěvníky.

Služby 134,- Kč/měsíc.
Parking 130 EUR/měsíc + poplatky za parking 740,- Kč.

Pro více detailů kontaktujte makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
260 280 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky + DPH
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Plynární, Praha 7 - Holešovice
ID
CV-1
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
658 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Filip Sloupenský

Filip Sloupenský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 7?

Podobné nemovitosti