Prodej bytu 2+1, Polička, 1. máje, 72 m2

1. máje, Polička

3 198 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 244 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Poličce

Informace k bytu

Příjemné bydlení v oblíbené části Poličky pro pár či začínající rodinu, nebo i jako první investiční nemovitost.

Světlý a dobře orientovaný byt 2+1 s funkční dispozicí a velkým balkónem, který bude v nejbližší době jako nový, a to díky schválené rekonstrukci.

Budova na strategickém místě ihned u školky, školy s možností bezproblémového parkování v okolí domu a docházkové vzdálenosti všech hlavních benefitů Poličky. Dispozice bytu 2+1 je tvořena vstupní chodbou, navazující kuchyní a dvojící pokojů (ložnice, průchozí obyvák se vstupem na balkón).

Chodba umožňuje vstup do hlavní obytné místnosti a také kuchyně. Zároveň poskytuje možnost využití úložných prostor ve formě původních vestavných skříní. Rekonstruovaná koupelna (voda, odpady, elektřina) s velikostí 3,60 m² nabídne vanu, umyvadlo a případnou možnost připojení pračky s vrchním plněním.

Navazující kuchyně s oknem je vybavena sektorovou kuchyní a přímým vstupem do hlavní obytné místnosti. Prosluněný obývací pokoj (16.80 m²) se západně orientovaným balkónem (7,10 m²) dodává interiéru větší světlost a příjemnou energii. Zajímavou možností je funkční komín s možnosti instalace krbových kamen, kterému nahrává i možnost uložení dřeva v jednom ze dvou sklepů nabízející celkem 14,2 m² úložných prostor.

Ložnice (14,80 m²) poskytuje hned dvě možnosti umístění manželské postele nebo vytvoření jednotlivých zón pro děti. Světlost interiéru vkusně doplňují dřevěné parketové podlahy. Pravidelné tvary místnosti umožňují dobré rozložení nábytku.

Byt disponuje z velké míry novou elektroinstalací, plastovými okny s dvojsklem a řádnou údržbou. Podrobnosti a detaily jsou k dispozici na webu nemovitosti fkr.cz/policka

Parametry bytu

Cena
3 198 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 10. 2024
Adresa
1. máje, Polička
ID
N683
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Filip Král

Filip Král

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Poličce?

Podobné nemovitosti