Prodej pozemku pro bydlení, Osice - Polizy, 1050 m2

Osice, Polizy

3 675 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 514 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Osicích

Informace k pozemku

Exkluzivně nabízíme na prodej pozemek o výměře 1 050 m2 čtvercového tvaru v obci Polizy, která se nachází ve vyhledávané lokalitě v okolí obcí Osice, Osičky u Hradce Králové. Přístup k pozemku je z nově zrekonstruované silnice a obecní pozemek. Rovinatý pozemek lze připojit k inženýrským sítím nadzemnímu vedení elektřiny, podzemním vedením vodovodu, kanalizaci, plynovodu a optické síti internetu. Kanalizace je obecní vybudovaná v roce 2018. Pozemky jsou zahrnuty jako plochy smíšené obytné venkovské - SV. Obec Polizy nemá schválené žádné konkrétní požadavky pro zástavbu rodinných domů, ani sklon střech a provedení staveb.
Pokud hledáte klidné místo pro život v dosahu Hradce Králové, oblast připojenou na dálnici D11, tak toto místo je vhodné právě pro Vás. Vážným zájemcům doporučujeme prohlídku. Kompletní servis včetně možného financování zajistí zkušený makléř.

Parametry pozemku

Cena
3 675 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Osice, Polizy
ID
02486
Plocha nemovitosti
1050 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Kot Nemovite, s.r.o.

Kot Nemovite, s.r.o.

Puškinova 326, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Milan Kot

Milan Kot

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Osicích?

Podobné nemovitosti