Prodej pozemku pro bydlení, Brno, Tomanova, 584 m2 (ID: 2290125)

Tomanova, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena na vyžádání u RK)

Prověřené firmy v Brně

Informace k pozemku

Popis lokality - Brno-Černá pole, ulice Tomanova
Nemovitost se nachází na ul. Tomanova ve vyhledávané lokalitě města Brna, která je ideální pro ty, kteří hledají klidné a příjemné místo k životu, ale zároveň chtějí mít snadný přístup k městským vymoženostem. Tato oblast nabízí kombinaci moderního bydlení s historickým šarmem a bohatou občanskou vybaveností.
Na pozemku, který se prodává, stojí rodinný dům k celkové rekonstrukci. Variant je tedy více. Je to ideální místo pro developera, který by toto místo využil pro bytový dům, nebo pro soukromého vlastníka, který by ocenil jedinečnost dané lokality a dům by opravil, nebo na jeho místě postavil nové rodinné sídlo.

Přednosti lokality

Výborná dopravní dostupnost:
Blízkost zastávek městské hromadné dopravy umožňuje snadný a rychlý přístup do centra města Brna i do dalších částí města. Dostupnost MHD tramvaj č. 7, 9 a 11 je méně než 100 metrů.
Dálnice D1 je v pohodlné dojezdové vzdálenosti, což usnadňuje cestování mimo město.

Občanská vybavenost:
V okolí se nachází několik mateřských a základních škol, což je ideální pro rodiny s dětmi.
Nákupní možnosti zahrnují blízké supermarkety, obchody a trhy, které uspokojí každodenní potřeby.

Zeleň a volnočasové aktivity:
V těsné blízkosti je několik parků a zelených ploch ( Schreberovy zahrádky, park Lužánky, park Tišnovka ), kde si mohou obyvatelé užívat procházek, běhání či pikniků.
Nedaleko se nachází přírodní rezervace s turistickými trasami a cyklostezkami pro milovníky přírody a sportu.

Kultura a společenské vyžití:
Oblast je domovem několika kulturních zařízení, jako jsou divadla, galerie a muzea. VZDÁLENOST K VILE TUGENDHAT JE 500 METRŮ A K ARNOLDOVĚ VILE 400 METRŮ. Mnoho restaurací, kaváren a barů nabízí pestrou paletu gastronomických zážitků a společenských akcí.

Významná místa v okolí:
Technologický park Brno, Brněnské výstaviště, Masarykova univerzita, Mendelova universita, Lesnická a dřevařská fakulta, Náměstí Svobody, Villa Tugendhat

Závěr
Lokalita kolem ulice Tomanova v Brně nabízí ideální kombinaci klidného bydlení a bohaté občanské vybavenosti. Je to místo, kde se spojuje moderní životní styl s přírodními krásami a kulturními zážitky. Tato oblast je proto ideální pro rodiny, profesionály i milovníky kultury.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena na vyžádání u RK
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Tomanova, Brno
ID
24052501
Plocha nemovitosti
584 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VIP reality

Červený kopec 824/24, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ilona Peňázová

Ilona Peňázová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Brně?

Podobné nemovitosti