Prodej bytu 2+1, Brno - Zábrdovice, Körnerova, 62 m2

Körnerova, Brno, Zábrdovice

5 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 020 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Hledáte ideální bydlení v blízkosti centra, které je zároveň skvělou investicí?

Alex Svoboda a Konior & Partners nabízí k prodeji byt 2+1 o podlahové ploše 56 m² + prostorný sklep 6 m² a podílech na společných částech domu. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží revitalizovaného domu na ulici Körnerova.

Dům prošel kompletní revitalizací – nová fasáda, okna i střecha, což zajišťuje komfortní, energeticky úsporné bydlení. Navíc se v současné době dokončuje revitalizace chodeb.

Byt samotný je částečně zrekonstruován. Nové elektrické rozvody, rozvody vody a moderní kuchyňská linka včetně spotřebičů.

Součástí bytu je také prostorný sklep, který nabízí dostatek úložného prostoru. K bytu, náleží společná zahrádka za domem, kde najdete ideální místo pro relax, nebo odpočinek s přáteli.

Byt se nachází na ulici Körnerova v blízkosti centra města, kam pěšky dojdete za 6 min. tím se naplňuje skvělá dostupnost ke všem potřebným službám, obchodům, školám i kulturním zařízením. Lokalita je ideální pro ty, kteří chtějí mít vše na dosah ruky a zároveň si užívat klidné bydlení v revitalizovaném domě. Byt se nachází v rychle se rozvíjející lokalitě, kde lze očekávat že cena nemovitosti poroste. Jen cca 400 m od domu je plavecký bazén Ponávka, poliklinika, úrazová nemocnice, divadla, muzea, parky a také univerzita JAMU.

Díky své poloze je byt skvělou investiční příležitostí. Blízkost centra a dostupnost veřejné dopravy zajišťují vysoký zájem o pronájem, což znamená stabilní příjem a zhodnocení investice. Byt byl dlouhodobě a stabilně pronajímán.. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a domluvte si prohlídku ještě dnes!

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl předložen, dle platné legislativy uvádíme energetickou třídu náročnosti G.


Pro více informací a prohlídku mě kontaktujte.

Váš realitní makléř, Alex
KONIOR & Partners | Real Estate

Parametry bytu

Cena
5 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Körnerova, Brno, Zábrdovice
ID
N00059
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
62 m2
Patro
1. z 6
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
62 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Alex Svoboda

Alex Svoboda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Brně?

Podobné nemovitosti