Prodej ubytování, Gran Alacant, Španělsko, 73 m2

Gran Alacant, Španělsko

5 640 750 Kč

(včetně provize RK)

Prověřené firmy

Informace k nemovitosti

Příležitost Krásný apartmán 2+1, pouze 5 minut autem k moři Gran Alacant, Costa Blanca

Nabízíme Vám na prodej apartmány v novém projektu v Gran Alacant, velmi blízko krásné vyhlídky El Faro a přírodního parku Clot de Galvany a kousek od pláží Arenales sel Sol a Carabassí.

Apartmány se 2 a 3 ložnicemi a 2 koupelnami mají pečlivě navrženou distribuci, krásný výhled na společné prostory, přírodní prostředí nebo z horních pater na moře a na bazén a soukromé zahrady. Tyto nové byty jsou postaveny ve velmi vysokém standardu a tvoří krásnou rezidenci s bazény, soukromým podzemním parkováním, se sklepy, zahradními plochami a dětským hřištěm.

Gran Alacant je komunita města Alicante. Najdete zde veškerou občanskou vybavenost, jako obchody, supermarkety, restaurace, bary a nákupní centrum. V blízkosti naleznete pláže Carabassí, Arenales del Sol a promenádu.

Tento apartmán se nachází v bloku č. 3, v 1. patře (č. bytu 92), má plochu 73,45m², disponuje dvěma ložnicemi a terasou.

Další dispozice bytů v projektu jsou k dispozici, kontaktujte nás prosím.

K předání v dubnu 2025.

Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB): B

Vybavení:
- podzemní parkoviště
- sklepy
- společný bazén
- výtah
- společná zahrada
- solárium
- technická místnost
- klimatizace
- topení
- aerothermy
- dvojitá okna
- předinstalace pro elektromobil
- úspora vody a elektřiny ve společných prostorách

Vzdálenosti:
Moře - 5min autem
Alicante - 20min autem
Letiště - 10min autem

Při koupi tohoto luxusního bytu pro Vás máme slevu na ubytování v hotelu v Gran Alacant.

V ceně nemovitosti je již zahrnuta provize developerovi. V ceně nemovitosti není zahrnuta DPH ve výši 10% z kupní ceny novostavby, dále cca 1% z kupní ceny za právní služby a cca 2.5% za služby notáře + katastr.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte s důvěrou kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Parametry nemovitosti

Cena
5 640 750 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Gran Alacant, Španělsko
ID
02571
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
73 m2
Vybaveno
Částečně

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti