Prodej bytu 3+1, Torrevieja, Španělsko, 68 m2

Torrevieja, Španělsko

6 768 900 Kč

(včetně provize RK)

Prověřené firmy

Informace k bytu

TOP novinka Apartmán v komplexu s výhledem na moře, 700m od pláže La Mata Torrevieja, Španělsko

Tento krásný apartmánový komplex se nachází pouhých 700 metrů od krásné písečné pláže La Mata, v docházkové vzdálenosti je nákupní centrum s řadou obchodů a velkým supermarketem a restaurace.

Rezidenční komplex se skládá z celkem 362 apartmánů ve několika etapách, počínaje prodejem prvního bloku fáze I. s 50 luxusními apartmány se 2 ložnicemi a 2 koupelnami, terasami , 2 penthousy s terasou a velkou střešní terasou a panoramatickým výhledem na moře a okolí, se 3 ložnicemi a 2 koupelnami. V přízemí mají apartmány kromě terasy i vlastní zahradu.
Všechny apartmány mají velké terasy orientované na jihovýchod, většina z nich s výhledem na moře (kromě přízemí), s výhledem na společnou zeleň a bazény.

Tato plně uzavřená soukromá rezidence bude mít rozsáhlé zelené plochy se středomořskými zahradami, dva bazény pro dospělé, plážový bar, vířivku, posilovnu mezi oběma bazény a bazénem pro děti, také zónu pro kalanetiku, jogu, dětský koutek. Bazén v délce 400 metrů, společenský klub o to vše na rozloze 1,5 km2, kromě parkovací plochy pro každý apartmán.
V této oblasti se nachází také jedna z nejlepších státních škol ve Valencijském společenství.

Velikost tohoto apartmánu nacházejícího se ve 2. patře je 68m², skládá se ze 2 ložnic a 2 koupelen, kuchyně, obývacího pokoje a terasy, odkud je hezký výhled na moře.

Vybavení v ceně:
Kompletní klimatizace
Koupelny - sprchové zástěny, vaničky, zrcadla a osvětlení s led reflektory zabudovanými do podhledu.
Kuchyně - odsavač par, keramická varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, osvětlení s led páskem na vysoké skříňce a led bodová světla na barovém pultu.
Vestavěné skříně
Elektrické žaluzie v oknech v ložnicích a obývacím pokoji.
Vyhrazené parkovací místo v soukromé části urbanizace.

Ceny všech apartmánů v komplexu:
Přízemí – od 255.000€ – bez výhledu na moře
1. patro – od 270.000€ – výhled na moře
2. patro – od 280.000€ – výhled na moře
3. patro – od 290.000€ – výhled na moře
Penthouse se střešním soláriem – od 510 000 €

Předání nemovitosti je plánováno na duben 2025.

Při koupi tohoto luxusního bytu pro Vás máme slevu na ubytování v hotelu v Gran Alacant.

V ceně nemovitosti je již zahrnuta provize. V ceně nemovitosti není zahrnuta DPH ve výši 10% z kupní ceny novostavby, dále cca 1% z kupní ceny za právní služby a cca 2.5% za služby notáře + katastr.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte s důvěrou kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Parametry bytu

Cena
6 768 900 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Torrevieja, Španělsko
ID
02664
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
68 m2
Vybaveno
Ne

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1?

Podobné nemovitosti