Prodej rodinného domu, Madeira, Portugalsko, 300 m2

Madeira, Portugalsko

14 141 950 Kč

(včetně provize RK)

Prověřené firmy

Informace k domu

Tradiční krásná vila na ostrově Madeira - Ponta do Sol, 300m²

Představujeme vám jedinečnou příležitost pořídit si tradiční vilu na překrásném ostrově Madeira, v prestižní lokalitě Ponta do Sol.
Toto malebné místo se nachází na vrcholcích zelených kopců s panoramatickým výhledem na Atlantský oceán a je ideálním místem pro ty, kteří hledají harmonii mezi přírodou a moderním komfortem.

Dům je kompletně zařízený, v hlavním obývacím pokoji se nachází klimatizace, v ostatních místnostech jsou ventilátory. Dům je vybaven solárními panely, na zahradě je automatické zavlažování, k domu patří garáž + 2 garážová stání, má také 2 balkóny.
Plocha domu: 300m²
Plocha pozemku: 800m²
Počet ložnic: 5
Vnitřní bazén: 30m²
Velký obývací pokoj, hala, separátní kuchyně. Kompletní vybavení nábytkem a veškerým příslušenstvím.
Veškeré služby a infrastruktura je v dosahu 100-200 m, pláž je vzdálena cca 2,5 km.
Rok výstavby: 2002
Videoprohlídka nemovitosti je k dispozici.

Dům má licenci AL na pronájem, roční výnos činí cca 40.000€ - 50.000€, tj. návratnost této investice za cca 12 let.

Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB): D

Proč je ideální koupit si vilu právě na Madeiře?
- Úchvatné přírodní scenérie:
Madeira je známá svými dramatickými krajinami, tropickou vegetací a úchvatnými výhledy. Ostrov nabízí nekonečné možnosti pro milovníky přírody a outdoorových aktivit.
- Celoroční pobyt:
Díky příjemnému subtropickému klimatu je Madeira ideálním místem k bydlení po celý rok. Teploty se zde pohybují mezi 16 °C v zimě a 25 °C v létě, což umožňuje maximální komfort a celoroční venkovní aktivity.
- Kvalitní životní styl:
Ostrov je známý svou vysokou kvalitou života. Místní obyvatelé jsou přátelští a pohostinní, kuchyně je vynikající a plná čerstvých lokálních surovin, a zdravotní péče je na vysoké úrovni.
- Bezpečné a klidné prostředí:
Madeira je jedním z nejbezpečnějších míst v Evropě, což z něj činí ideální místo pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají klid a bezpečí.
- Skvělá investice:
Reality na Madeiře mají rostoucí hodnotu díky stabilnímu ekonomickému růstu a zvyšujícímu se zájmu o tuto destinaci. Investice do vily na Madeiře je tedy nejen cestou k vysněnému bydlení, ale i výhodnou finanční investicí.

Lokalita: Klidná oblast, blízko přírodních parků a hlavních atrakcí ostrova

Neváhejte a připojte se k exkluzivní komunitě obyvatel Madeiry. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku této úžasné vily. Vaše vysněné bydlení na Madeiře je na dosah ruky.

Madeira není jen místo, je to životní styl. Přijďte a objevte kouzlo tohoto ostrova a vytvořte si zde svůj nový domov.

Cena nemovitosti: 565.000€, v ceně je zahrnuta provize. V ceně nejsou zahnuty náklady notářství za sepsání smluv (cca 350€) + daň cca 5% z kupní ceny nemovitosti. Roční daň z nemovitosti je obvykle 0,3% z hodnoty patrimonia (cca 50-60% kupní ceny).
DPH se neplatí.
Na ostrově Madeira dokážeme realizovat jakýkoli dům, apartmán, pozemek, dle individuálních přání klienta.

Parametry domu

Cena
14 141 950 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Madeira, Portugalsko
ID
02685
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
800 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti