Prodej bytu 3+1, Srdoči, Chorvatsko, 69 m2

Srdoči, Chorvatsko

6 174 716 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy

Informace k bytu

Byt - Srdoči, Rijeka, 69,38m²

Představujeme Vám nejnovější rezidenční a podnikatelský projekt Srdoči, Rijeka.

Vícebytový dům dle plánu zahrnuje 104 bytových jednotek s garážovým stáním, sklady a 7 obchodních prostor.
Bude se skládat ze 3 podzemních podlaží s garážovými stáními a skladem. Nad podzemními garážemi budou vybudovány dva bytové a komerční objekty + 5 podlaží.
V přízemí budou obchodní prostory, mezi budovami pak náměstí pro pěší.
Od 1. do 5. podlaží je ve dvou bytových domech celkem 104 bytů.

Nachází se ve velmi žádané poloze v centru Srdoči, které je právem vyhlášené jako žádaná a atraktivní rezidenční lokalita v západní části města Rijeka, nabízí řadu zařízení v bezprostřední blízkosti - dvě základní školy, dvě mateřské školy, sportovní haly, nákupní centrum, četné restaurace, kavárny, tenisové kurty, bazény, dětská hřiště, výborné dopravní spojení, blízkost městských linek a řada dalších výhod pro pohodlný život. Tyto byty poskytují dokonalou kombinaci komfortu, elegance a funkčnosti, stejně jako výjimečnou praktičnost, v blízkosti veškerého vybavení potřebného pro život.
Blízkost Opatije je další hodnotou této pozice.

Každý byt je pečlivě navržen tak, aby vyhovoval různým životním stylům, od prostorných rodinných prostor až po kompaktní jednotky pro jednotlivce nebo páry.
Apartmány mají následující rozměry a typy:
- 1 ložnice + obývací pokoj (od 40,09 – 51,80 m²);
- 2 ložnice (od 57,70 – 76,11m²);
- 3 ložnice (od 94,75 – 98,07m²);

Kompletní výstavba a dekorace bytů je na vyšší úrovni, vyniká kvalitním vybavením a konstrukcí; elektrické podlahové vytápění s termostatem pro základní potřeby vytápění instalované v obytných místnostech a koupelnách, invertorové klimatizace pro vytápění a chlazení, keramická dlažba I. třídy, kvalitní laminát jako finální krytina podlah ložnic, teras a balkonů bude obloženo kvalitními obklady I. třídy pro nátěry venkovních prostor (protiskluzové), vchodové dveře proti vloupání a požáru, vícekomorové PVC truhlářství (třívrstvé sklo), hliníkové žaluzie, vybavení koupelen od renomovaných výrobců, vysoce kvalitních sprchových van/sprch a vestavěných splachovacích nádrží.

Ukončení prací je naplánováno na podzim 2026.

Zejména bychom chtěli upozornit na možnost slevy na všechny platby nad rámec akontace 20% ve výši:
- 8% sleva na všechny platby nad rámec akontace do 30. června 2024.
- 6% sleva na všechny platby nad rámec akontace od 1.7.2024. – 30.09.2024.
- Sleva 4% na všechny platby nad rámec akontace od 1.10.2024. – 31.12.2024.
- Sleva 2% na všechny platby nad rámec akontace od 01.01.2025. – 31.03.2025.

Abychom vám usnadnili proces nákupu a prodeje, kontaktujte náš odborný tým, který otevírá možnosti financování v Chorvatsku.

Videoprohlídka k projektu je k dispozici.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Parametry bytu

Cena
6 174 716 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Srdoči, Chorvatsko
ID
02703
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
69 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1?

Podobné nemovitosti