Prodej bytu 4+1, Povljana, Chorvatsko, 95 m2

Povljana, Chorvatsko

7 258 700 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy

Informace k bytu

Byt s výhledem na moře - Povljana, 80,33m²

Povljana, Pag - Apartmán s výhledem na moře a západy slunce pouze 50m od moře.

Nabízíme na prodej byt v Povljana na velkolepém ostrově Pag. Při vstupu do bytu v chodbě je vpravo ložnice, před vstupními dveřmi koupelna a vlevo vedle koupelny další ložnice. Naproti této ložnici je hlavní ložnice, která má vlastní koupelnu a vlastní saunu. Z chodby se vchází do místnosti, která spojuje kuchyň s jídelnou, ale má i vlastní východ na terasu o celkové ploše 8,45 m². Hned vedle kuchyně a jídelny je v samostatné místnosti obývací pokoj, který má i vlastní terasu o celkové ploše 8,73 m². Obě terasy nabízejí výhled na moře, ale jelikož je budova orientována na jihozápad a nachází se v zátoce, jen asi 50 metrů od moře, má tento apartmán také výhled na nádherné západy slunce.

Byt se skládá ze 2 klimatizací v kuchyni a obývacím pokoji, ale na přání kupujícího je stále možné nainstalovat klimatizaci do každé ložnice. Truhlářství je hliníkové s elektrickými roletami a moskytiérami, přičemž vstupní dveře jsou proti vloupání a požární odolnosti. Ve všech 3 ložnicích jsou parkety, ve zbytku bytu keramická dlažba. Zateplení 8 cm styrodurem zajistí snadné udržování teploty po celý rok. Schodiště budovy je otevřené, takže když opustíte apartmán, vyjdete na čerstvý mořský vzduch. K bytu náleží jedno parkovací stání a je plánováno vybudování výtahu pro snadnější přístup do bytů.
Byt je dokončen a je ihned k nastěhování.

Povljana je malá vesnice na velkolepém ostrově Pag. Samotná Povljana má mnoho písečných a oblázkových pláží a vše potřebné pro normální život, jako jsou obchody, lékárny, restaurace, dětská hřiště atd., zatímco ostrov Pag nabízí mnoho atrakcí, kterými je ostrov proslulý, jako jsou sýry, krajky, sůl a jehněčí, ale také nabízí mnoho skrytých pláží a zátok, které vám dávají možnost užít si prakticky soukromou pláž. A pokud by vám klidný život nevyhovoval, je tu také známé Zrće, vzdálené pouhých 15 minut jízdy.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Parametry bytu

Cena
7 258 700 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Povljana, Chorvatsko
ID
02746
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
95 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1?

Podobné nemovitosti