Prodej rodinného domu, Suchohrdly, Okružní, 149 m2

Okružní, Suchohrdly

8 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 079 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Suchohrdlech

Informace k domu

Nabízíme k prodeji moderní rodinný dům v klidné ulici Okružní v obci Suchohrdly. Tento dům, kolaudovaný v roce 2014, poskytuje prostorné a pohodlné bydlení, které vyhoví jak rodinám hledajícím trvalé bydlení, tak i těm, kdo touží po rekreační nemovitosti.

Obec Suchohrdly má kompletní občanskou vybavenost – mateřská a základní škola, obchody s potravinami, lékárna, pošta i sportoviště a dětská hřiště, které podporují aktivní životní styl. Jen 3 km od Suchohrdel leží město Znojmo, kam se pohodlně dostanete autem nebo veřejnou dopravou. Ve Znojmě najdete širokou škálu služeb – od nemocnice, supermarketů až po kulturní a obchodní centra.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, plyn, elektřina) a vytápění zajišťuje plynový kotel, přičemž alternativním zdrojem tepla jsou krbová kamna s výměníkem, která navodí příjemnou atmosféru. Komfort bydlení zvyšuje podlahové vytápění v koupelně a na toaletě.

Dispozice domu je 4+1 s možností úprav dle vlastních potřeb. V podkroví najdete dva prostorné pokoje, ideální jako ložnice nebo dětské pokoje, a také šatnu/pracovnu a koupelnu s toaletou. Celkově dům nabízí dvě koupelny a dvě toalety, což zajišťuje pohodlí i pro větší rodinu.

Kuchyně, vyrobená na míru značkou Koryna, je plně vybavena moderními spotřebiči včetně elektrické varné desky, trouby, mikrovlnné trouby, myčky nádobí a lednice, což dělá z vaření a stolování s rodinou příjemný zážitek.

Navíc je zde možnost přikoupit sousední pozemek o velikosti 391 m2, což vám umožní rozšířit zahradu nebo využít prostor k dalším aktivitám či stavbám.

Tento dům je ideální pro ty, kdo hledají moderní a komfortní bydlení s vysokým standardem, avšak s možností úprav podle svých představ.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte makléře Petra Kašparidese, který Vám rád poskytne i možnosti financování na míru.

Parametry domu

Cena
8 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Okružní, Suchohrdly
ID
00299
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
174 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
149 m2
Plocha nemovitosti
390 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Petr Kašparides

Petr Kašparides

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Suchohrdlech?

Podobné nemovitosti