Prodej rodinného domu, Radiměř, 114 m2

Radiměř

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Radiměři

Informace k domu

Nabízíme k prodeji nově zrekonstruovaný rodinný dům v obci Radiměř (okr. Svitavy).

Dům má dispozici 3kk s podlahovou plochou 114 m2 a nabízí tak prostor pro celou rodinu. Dům má novou fasádu, vyštukované a vymalované stěny, nové podlahy a koupelnu (nyní se dokončuje - foto v inzerátu ilustrativní). Nová je také kuchyňská linka se spotřebiči (elektrická trouba, indukční deska, digestoř, lednice). Teplotu v domě lze regulovat termostatem. Dům je podsklepen. K dispozici je menší garáž/dílna/sklad v přízemí domu. Technický stav domu je velmi dobrý, včetně střechy a krovů.

Dům je situovaný tak, že poskytuje dostatek soukromí. K domu náleží stavební pozemek o celkové výměře 1.280 m2. Tento pozemek je možné rozdělit a vytvořit tak stavební parcelu pro další RD! Souhlas s rozdělením pozemku od SÚ máme k dispozici.

Na pozemku je dále stavba určená buď k rekonstrukci (např. jako chata/zahradní domek) nebo zbourání, případně předělání na menší RD. Tuto stavbu je možné zapsat do KN a získat tak rychleji stavební povolení k rekonstrukci či výstavbě.

Na pozemku se nachází velká zastřešená pergola vhodná k relaxování či grilování.

Dům je napojen na obecní vodovod, připojen k elektřině a kanalizace je svedena do septiku. Vytápění zajišťuje elektrický kotel, teplou vodu ohřívá bojler.

V Radiměři je veškerá občanská vybavenost - obchod, MŠ, ZŠ, restaurace, pošta, fotbalové hřiště, dětská hřiště, zastávky autobusu, workoutové hřiště, ping sponkový stůl atd.. Výborná je dojezdová vzdálenost do Hradce nad Svitavou a Svitav (5-10 min autem).

Jsme přímí majitelé - neplatíte provizi RK! Zajistíme právní služby vč. smluvní dokumentace, kupující hradí pouze správní poplatek za návrh na vklad do katastru nemovitostí. O vše ostatní se rádi postaráme.

K dispozici ihned.

Parametry domu

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Radiměř
ID
064
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
114 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1280 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

G-rent alfa

Žižkova 1696/15, Jihlava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Pavel Jouza

Pavel Jouza

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Radiměři?

Podobné nemovitosti