Prodej bytu 4+kk, Poreč, Chorvatsko, 65 m2

Poreč, Chorvatsko

5 406 175 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy

Informace k bytu

Apartmán - Červar-Porat, Poreč, 65m²

Příležitost.
Nabízíme Vám k prodeji byt jen pár metrů od moře a přístavu ve městě Červar na předměstí Poreče.
Jedná se o vesnici na okraji poloostrova, která žije výhradně z cestovního ruchu. Rok od roku se rozšiřuje a pracuje na svém vnějším vzhledu. To, co jej charakterizuje, jsou přírodní pláže, spousta zeleně a krásné veřejné prostranství.

Byt se nachází v přízemí na jedné straně a na výšku prvního patra na přední straně budovy. Před pár lety adaptovaný a vkusně zařízený má na svých 65m² výborné dispoziční řešení. Byl přeměněn na 3 ložnice, samostatný obývací pokoj, kuchyňský kout s jídelním koutem a koupelnu. Topení a chlazení je regulováno dvěma klimatizacemi. Přímo u bytu se nachází komora 2m².
Vzhledem k tomu, že budova je v samém centru města, parkovací místa jsou na veřejných prostranstvích a jsou pro všechny zdarma.
Toto je příležitost pro ty, kteří chtějí možnost trvalé letní dovolené v srdci Istrie nebo jako investici do turistického pronájmu s kapacitou pro 6 osob.

Vzdálenost od moře: 20m
Vzdálenost od centra: 50m

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Parametry bytu

Cena
5 406 175 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Poreč, Chorvatsko
ID
03346
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
65 m2
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk?

Podobné nemovitosti