Prodej ubytování, Pula, Chorvatsko, 53 m2

Pula, Chorvatsko

4 036 270 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy

Informace k nemovitosti

Byt - centrum Pula, 48m²

Příležitost.
Nabízíme Vám na prodej zrekonstruovaný byt v 1. patře, v žádané lokalitě v centru Puly. Ideální pro různé využití, ať už k bydlení, pronájmu nebo pronájmu studentům po celý rok. Nachází se v prvním patře, což je mimořádně praktické.

Výměra bytu je 53,60 m².
Skládá se z:
* kuchyně
* obývacího pokoje
* koupelny
* chodby
* dvou ložnic

Byt prošel v roce 2016 kompletní rekonstrukcí včetně výměny veškerých instalací a rozvodů, což znamená, že v nejbližší době nejsou potřeba další investice. Také nové PVC truhlářství zajišťuje vynikající izolaci, což přispívá k nižší spotřebě energie a pohodlnějšímu pobytu.
Kuchyň je moderní, s novými spotřebiči, které mají energetickou účinnost A++. To znamená, že zařízení jsou nejen ekologická, ale i ekonomická, což jistě ocení každý, kdo tam bydlí.
Byt je vybaven invertorovou klimatizací, která je známá svou energetickou účinností a schopností rychle vytopit nebo ochladit prostor. To je velká výhoda, protože poskytuje pohodlí po celý rok bez ohledu na vnější povětrnostní podmínky.
Prodává se zařízený, což znamená, že část investice můžete okamžitě získat zpět bez dalších investic.

Svou polohou a moderním vybavením je na trhu velmi atraktivní, renovace a energeticky úsporné spotřebiče zaručují nízké režijní náklady.
Dům má dva vchody, z vedlejšího si můžete užívat zeleně a klidného prostředí.
Parkovat je možné kdekoliv v přilehlých ulicích.
Do centra města se dostanete pěšky za deset minut, nedaleko je největší nákupní centrum na Istrii Max City.
Energetický certifikát: "A"

Krásné pláže a slavná procházka Lungo Mare jsou na dosah ruky, ve vzdálenosti cca 800m.

Nenechte si ujít tuto velmi výjimečnou nemovitost.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Parametry nemovitosti

Cena
4 036 270 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Pula, Chorvatsko
ID
03420
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
53 m2
Vybaveno
Ano

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti