Prodej bytu 3+kk, Praha - Košíře, Holečkova, 67 m2 (ID: 2290953)

Holečkova, Praha 5 - Košíře

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Jako přímí majitelé nabízíme do osobního vlastnictví bytovou jednotku 3+kk se samostatnou pavlačí. Byt se nachází v přízemí v právě rekonstruovaném činžovním domě s výtahem v ulici Holečkova 800.
Dům se nachází na rozhraní Smíchova a Košíř v klidné části jednosměrné ulice s okolím s veškerou občanskou vybaveností, jako je škola, škola, obchody, služby, restaurace. 2 minuty chůze se je pak tramvajová zastávka U zvonu. Pěší vzdálenost do obchodního centra Anděl je 5 minut.
Velký prostorný byt se nachází v přízemí domu definovaném vnitroblokem a má samostatně oddělenou pavlač. Jedná se o 3+kk velikosti 83,60 m2 + pavlač o velikosti 13,74 m2.
Velkou chodbou s možností vestavěných skříní vstupujeme v přední části do jídelny a obytné části s kuchyňským koutem pokoje. Z obývacího pokoje pak do dětského pokoje/pracovny směrované okny do ulice. V chodbě se dále nachází spíž, samostatně oddělené WC s umývátkem a koupelnou se sprchovým koutem. Přes přes výklenek s možností umístění pracovního koutu vstupujeme do ložnice.
Okna jsou dřevěná a francouzská okna s dřevěnými parapety dekor GABON s izolačním trojsklem a teplým rámečkem zajišťují dostatek přirozeného světla a příjemnou atmosféru. Vstup do domu je chráněn protipožárními dveřmi ve standardu RC3. Tyto dveře nabízejí odhlučnění 29 dB a jsou vybaveny prvotřídním bezpečnostním kováním. K dispozici je také kukátko a funkce emergency, které zajišťují maximální ochranu a klid. V interiéru se nacházejí masivní lepené dřevěné dveře. Jsou dostupné v různých variantách – plné, zašupovací a prosklené, přizpůsobené charakteru každé místnosti.
Podlahy jsou pokryty kvalitní vinylovou podlahou s dubovým dekorem, v koupelně a technické místnosti je dlažba. Stěny jsou opatřeny sádrovými omítkami, benátskými štuky a doplněny dřevěným a keramickým obkladem.Koupelny jsou vybaveny zařizovacími předměty od renomovaných značek Villeroy & Boch a koupelny Ptáček a.s., což zaručuje špičkovou kvalitu a design. V bytě je instalováno tepelné čerpadlo Panasonic, v koupelnách je podlahové vytápění. Interiér doplňuje krb, který nejen zahřeje, ale také vytvoří útulnou atmosféru.
Na zahrádce budou základní sadové úpravy a bude vybudována terasa.
K bytu je možnost dokoupení sklepní kóje a velké garáže.
V galerii fotografií naleznete půdorys.
Více pak na stránkách projektu holeckova800 a nebo se na vás budeme těšit při osobní prohlídce.

Parametry bytu

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Holečkova, Praha 5 - Košíře
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
84 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
67 m2
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Lenka Mixová

Ing. Lenka Mixová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti