Pronájem obchodního prostoru, Karviná, tř. Osvobození, 140 m2

tř. Osvobození, Karviná - Nové Město

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby (teplá voda, studená voda, teplo))

Prověřené firmy v Karviné

Informace k nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nebytové prostory o velikosti 140 m², nacházející se v Karviné - Novém Městě. Prostory byly dříve využívány jako pobočka České pošty a prošly rekonstrukcí. K dispozici je přední i zadní vchod, okna jsou zabezpečena mřížemi, což zajišťuje zvýšenou bezpečnost.

Prostory jsou vhodné pro kanceláře, sídlo firmy, nebo různé druhy služeb. Součástí je také sociální zázemí včetně WC. Výhodou je vynikající dopravní dostupnost, v těsné blízkosti se nachází zastávka autobusu. Po dohodě s majitelem je možné provést menší úpravy dle potřeb nájemce. Okolní komerční prostory jsou momentálně provozovány jako zastavárna a hned vedle je pobočka cestovní kanceláře. Tento prostor nabízí ideální podmínky pro podnikání na frekventovaném místě s možností flexibilního přizpůsobení.
V případě zájmu je potřeba uhradit rezervační poplatek ve výši 20 000,-Kč+DPH. Ještě je potřeba majiteli zaplatit kauci ve výší 20 000,- Kč.
Pro více informací mi zavolejte a domluvíme se na prohldíku. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107121.

Parametry nemovitosti

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby (teplá voda, studená voda, teplo)
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
tř. Osvobození, Karviná - Nové Město
ID
N107121
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY BRANCH

Masarykovo nám. 8/6, Karviná

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

David Kasparek

David Kasparek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Karviné?

Podobné nemovitosti