Prodej bytu 3+1, Liberec, Wintrova, 64 m2

Wintrova, Liberec - Liberec II-Nové Město

4 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 441 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzívní nabídka zrekonstruovaného bytu 3+1 v cihlovém domě, v těsné blízkosti centra města.

Dům stojí na krásném místě, obklopeném ze všech stran vzrostlou zelení. Poklidná ulice je z jedné strany lemovaná řadou cihlových domů stejného typu a z druhé strany kolonií udržovaných zahrádek. Podél komunikace vede oblíbená cyklostezka s napojením na trasu vedoucí až do Hrádku n/Nis. Kolem domu je menší, oplocená zahrada ke společnému užívání.

Slunný byt s jižní orientací a velmi příjemným výhledem je umístěn ve 2. NP. domu. Jeho plocha činí 64m2 + 15m2 sklep. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Má nové rozvody vody a elektřiny, stoupací vedení a plastová okna. V bytě jsou nové interiérové dveře včetně dřevěných zárubní. Podlahy tvoří v pokojích opravené parkety, v ostatních částech bytu je položena dlažba.

Vstupní místností bytu je předsíň, odkud jsou samostatné vstupy do všech dalších pokojů. V kuchyni je rohová kuchyňská linka s vestavěnou troubou a varnou deskou. Koupelna je díky oknu krásně prosvětlená a dobře větratelná. Je zde umístěna rohová vana se sprchovací zástěnou, umyvadlový set a toaleta. V koupelně je i prostor a přípojka pro instalaci pračky. V bytě je zabudován trezor.
Vytápění řešeno vlastním plynovým kotlem.

K bytu dále patří velký sklep - 15m2 a podíl na pozemku zahrady.

Kompletní rekonstrukcí prošel v nedávné době i dům. Má novou, zateplenou fasádu, opravenou a zateplenou střechu, rozvody médií a rekonstrukcí prošly i společné prostory. Za domem je dvůr s dostatkem parkovacích míst.

Přestože je místo velmi klidné a příjemné na bydlení, je zároveň v bezprostředním dosahu centra města (cca 5 min. chůze). Zhruba 200m od domu je nájezd na rychlostní průtah městem s napojením na dálniční síť na Prahu a Děčín.

Byt je ihned volný k nastěhování.

Parametry bytu

Cena
4 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Wintrova, Liberec - Liberec II-Nové Město
ID
274911
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Pavel Černý

Pavel Černý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti