Prodej chaty, Hrob, 35 m2 (ID: 2291179)

Hrob

Rezervováno
1 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 577 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hrobu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Přímo na úpatí Krušných hor mám pro Vás na prodej prostornou a vybavenou chatu.
Jedná se o nádherné místo, kam dojedete autem, autobusem, vlakem a nebo pohodlně na kole. Místo, které je plné potoků, lesů, luk a turistických zajímavostí.

K prodeji Vám nabízím chatu v menší osadě v Křižanově ve Hrobech, a to přímo u lesa na úpatí Krušných hor.
Chata se zahradou jsou v osobním vlastnictví, vč. podílu na společných cestách. Patrová chata je podsklepená, má pevný základ kámen - cihla a zbývající část je z 90% zděná v kombinaci se dřevem. Mile Vás překvapí vybavenost chaty. Díky kamnům a komínu můžete v chatě topit, kuchyň má vlastní ohřívač teplé vody a v koupelně je samostatný bojler na ohřev TUV. Chata je napojená na obecní pitnou vodu (sezonní), elektřinu (vlastní elektroměr) a odpad je sveden do jímky. V Chatě jsou dřevěná okna, voda a odpad v plastu, na střeše eternitové šablony, šindel nad pergolou a nad přístavbou asfaltové pásy.
Pod chatou je prostorný sklep. Chata je ve skvělé kondici, ale kosmetické opravy se najdou (začištění a nátěr oken, apod).

Pozemek o velikosti 364 m2 má vlastní parkování, okrasné i ovocné dřeviny, záhony i travnatou plochu. Určitě oceníte i prostornou kolnu.

V okolí naleznete vše potřebné k životu (školu, školku, obchody, restaurace) a také cyklostezky, turistické trasy, v horách běžkařské stopy.
Budu se těšit na společnou prohlídku.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
1 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Hrob
ID
9725
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
35 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
35 m2
Plocha nemovitosti
364 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pavel Kuchynka Reality

Masarykova třída 737/3, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel  Kuchynka

Pavel Kuchynka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hrobu?

Podobné nemovitosti