Prodej rodinného domu, Kutná Hora, Pod Hájem, 122 m2

Pod Hájem, Kutná Hora - Sedlec

6 649 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 687 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kutné Hoře

Informace k domu

Nabízím k prodeji útulný dům situovaný v klidné části města, jež je ideální pro ty, kdo hledají kompromis mezi přírodou a městským životem. V blízkosti se nachází turistické stezky, které nabízejí možnosti pro procházky a objevování. Historické centrum města je na dosah ruky, stejně jako hlavní nádraží s výborným spojením do centra Prahy.

Dům je patrový a v přízemí prošel před 6 lety rekonstrukcí, kdy byly vyměněny rozvody elektřiny, plynu, vody a odpadů. Horní patro, kde je pokoj a půda je původní a nyní neobývané, což nabízí nové možnosti pro vlastní úpravy. Dům je napojen na obecní vodovod. Na zahradě je v zemi umístěna retenční nádoba na dešťovou vodu, která je napojena na splachování, praní a venkovní zalévání. V případě sucha je možné přepnout na městský vodovod. Kuchyň a koupelna je stále napojena na městský vodovod. Odpad je sveden do obecní kanalizace. Topí a vaří se zde plynem.
Dispozice: vstupní chodba se schodištěm do horního patra, malý pokoj, který lze využít jako šatnu, ložnice, kuchyň s plně vybavenou linkou a obývací pokoj s krbovými kamny, ideální pro útulné zimní večery. Koupelna a samostatné WC se nacházejí v přízemí.

Dům je z části podsklepen a zahrada nabízí příjemné místo pro posezení s rodinou či přáteli. Pro kutily je zde dostatek prostoru pro dílnu nebo skladování.

Neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto příjemného domu, který čeká na nové majitele.

Parametry domu

Cena
6 649 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Pod Hájem, Kutná Hora - Sedlec
ID
00382
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
122 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
375 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Michaela Šulcová

Michaela Šulcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kutné Hoře?

Podobné nemovitosti