Prodej chaty, Malá Hraštice, 45 m2

Malá Hraštice

1 880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 960 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Malé Hraštici

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Chata o výměře 40m2 postavená na krásném klidném místě částečně obklopená lesem. Vlastní pozemek 1.668m2 . Chata je v původním udržovaném stavu. Má dvě místnosti, obytnou verandu a kolnu. Do chaty je zavedena elektřina. Voda z vlastní studny. Parkování možné přímo na pozemku u chaty.

Chata se nachází cca 10minut chůzí od vlakového nádraží Malá Hraštice a cca 15min od návsi. V obci je vyhlášená cukrárna a pekařství Stáňa a restaurace u Kapličky. Dále jsou v obci potraviny.

Velmi dobré dopravní spojení. Je zde vlaková i autobusová zastávky. Výborné spojení do Prahy je autem, kde se sjíždí na 18km dálnice na Mníšek pod Brdy, odkud je to již cca 10min jízdy.




















Ukazatel energetické náročnosti G* (v tuto chvíli probíhá vypracování PENB, údaj bude aktualizován).

Parametry domu

Cena
1 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Malá Hraštice
ID
38694
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
45 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1668 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Oddělení prodeje nemovitostí

Oddělení prodeje nemovitostí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Malé Hraštici?

Podobné nemovitosti