Prodej chalupy, Pec pod Sněžkou, 322 m2 (ID: 2291607)

Pec pod Sněžkou

34 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 166 752 Kč /za měsíc

(bez DPH)

Prověřené firmy v Peci pod Sněžkou

Informace k domu

Chalupa z roku 1924, která prošla v roce 2021 rozsáhlou rekonstrukcí. Ta zachovala původní charakter roubenky, kompletně však přepracovala interiér či technologie, mezi které se nyní řadí například vytápění tepelným čerpadlem. Dvoupodlažní dům nyní nabízí apartmán 4+kk a celkem 7 pokojů, čímž v sobě spojuje možnost vlastního užívání s výnosem z pronájmů. Hlavní doménou domu je pak umístění na sjezdovce Portášky s fantastickým volným výhledem jihovýchodním směrem.

Roubenka, která dostala na frak zejména v dobách minulého režimu, nyní poskytuje soudobý komfort všem hostům. Apartmán 4+kk byl zamýšlen pro vlastní využití majitele domu, přidružen tak k němu byl jihovýchodní výklenek se 4 okny a dechberoucím výhledem do údolí. Prostor jídelny, obýváku a kuchyně doplňuje krb, ovšem primárním systémem vytápění je tepelné čerpadlo umístěné za chalupou. V této části domu jsou pak 3 další ložnice a dvě koupelny, přičemž jsou k dispozici dva samostatné vstupy.

Obě části domu mají vlastní kuchyni i sociální zázemí, provoz pokojů tak nijak nezasahuje do provozu velkého apartmánu. V prvním podlaží pokojové části nechybí velká kuchyně, lyžárna nebo toalety. Přes společenskou místnost je pak přístup do horních pokojů, Ty mají k dispozici dvoje sociální zázemí, každý je pak vybaven umyvadlem přímo na pokoji. Celková kapacita je 20 lůžek. Za domem se nachází samostatně stojící mobilní sauna.

Pozemek domu se s ohledem na umístění v NP neoplocuje, jeho plocha je 2.111 m2 a umožňuje parkování několika aut. Objekt se prodává včetně vybavení. Pokud vás zajímá více informací (plánky, více fotek, širší popis), rád vám poskytnu odkaz na web nabídky.

Parametry domu

Cena
34 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez DPH
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Pec pod Sněžkou
ID
06935
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
322 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
2111 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Peci pod Sněžkou?

Podobné nemovitosti