Prodej rodinného domu, Proseč, 267 m2 (ID: 2291938)

Proseč

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Proseči

Informace k domu

Nabízíme výjimečný soubor staveb na Vysočině nedaleko Toulovcových maštalí a CHKO Železné hory. Nabídka zahrnuje netradiční rodinný dům a historickou roubenou chalupu z 16. století. Obě stavby jsou zasazeny do zeleně na mírně svažitém pozemku. Nemovitosti ocení zejména milovníci světla, kamene, historických prvků i moderních vymožeností, které zjednodušují žití v historických staveních. Zejména rodinný dům dokonale propojuje obytné prostory s malebnými výhledy. Pořiďte si svůj ráj na zemi!

Parametry nemovitosti:
Obytná plocha patrového rodinného domu: 199 m2
Obytná plocha roubené chalupy: 68 m2
Celková parcela: 1885 m2
Na pozemku jsou další přístavky využívané jako ateliéry, dílny nebo sklad dřeva
Vlastní studna + obecní vodovod až do kuchyně

Popis domů:
Patrový rodinný dům. Stavba z kamene. Původně stodola. Po náročné rekonstrukci v roce 2014 se změnila v rodinné sídlo plné pohody, světla, umně zabudovaných historických předmětů, s výhledy do okolní krajiny.
Roubená chalupa: Romantické bydlení s atmosférou našich předků. Chalupa s potůčkem je využívána k pronájmům turistům a poskytuje stabilní příjmy po celý rok. Proto je krom klasických kamen vybavena i ústředním topením s elektrokotlem a moderní koupelnou s automatickou pračkou.

Přístupy a parkování:
Obě nemovitosti mají své vlastní přístupy a parkovací místa. To zajišťuje soukromí jak pro obyvatele domu a jejich návštěvy, tak hosty v roubené chalupě.

Vybavení a bezpečnost:
Domy jsou po rekonstrukcích a vybaveny moderními prvky. Zabezpečovací zařízení poskytuje klid a bezpečí.

Pro zájemce:
Hledáme náročné zájemce, milovníky propojení historie s moderním komfortem toužící žít na venkově. Roubená chalupa má stálou klientelu a je vhodná pro trvalý pronájem. Velká část vybavení v nemovitostech, po dohodě s majiteli, může zůstat.

Tato nemovitost je jedinečnou investiční příležitostí spojenou s možností trvalého bydlení v malebné krajině Vysočiny. Místo je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo k odpočinku, ale zároveň chtějí mít veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky. Česká Rybná je vzdálen jen 3,5 km od Proseče, 10 km od Skutče a 14 minut od Hlinska, na nájezdu na dálnici do Prahy u Pardubic jste za 25 minut, v Praze přímo od prodávaného domu za 1,5 hodiny.

Pro více informací či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás a na společné objevení kouzla této mimořádné nemovitosti.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Proseč
ID
202414
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
267 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1885 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Martin Němec

Ing. Martin Němec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Proseči (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti