Prodej rodinného domu, Stradonice, 113 m2

Stradonice

3 640 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 347 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Stradonicích

Informace k domu

Prodej rodinného domu v Stradonicích

Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům na okraji malebné obce Stradonice, která je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a pohodu od ruchu velkoměst. Kromě útulného interiéru disponuje i prostornou kůlnou, pergolou s venkovním krbem a krytým parkovacím stáním. Dům je plně vybaven pro celoroční bydlení.
Obec Stradonice se nachází v malebné krajině Slánska, pouhých 12 km od města Slaný, které nabízí širokou škálu služeb, obchodů, škol i kulturního vyžití. V blízkých Zlonicích, vzdálených jen 4 km, naleznete základní občanskou vybavenost včetně školy, pošty a obchodu. Slánsko je známé svou krásnou přírodou, kterou ocení nejen milovníci klidu, ale i ti, kteří rádi tráví čas aktivně – ať už turistikou, cyklistikou či zimní procházky. V okolí se nabízí mnoho možností, jak využít volný čas jak v létě, tak v zimě.
Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a domluvte si prohlídku tohoto rodinného domu ještě dnes

Parametry domu

Cena
3 640 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Stradonice
ID
884290
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
113 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
384 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Filip Žák

Filip Žák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stradonicích?

Podobné nemovitosti