Prodej bytu 4+1, Ostrava - Bělský Les, Bedřicha Václavka, 81 m2

Bedřicha Václavka, Ostrava, Bělský Les

3 895 000 Kč HYPOTÉKA od 18 562 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Ostravě

Informace k bytu

Prodej, byt 4+1, 81 m², Ostrava - Bělský Les, ul. Bedřicha Václavka

Bydlení pro velkou rodinu v prostorném bytě 4+1 se zasklenou lodžií s exkluzivní výměrou 81 m² v příjemné lokalitě nedaleko Bělského lesa čeká právě na Vás.

Byt se nachází ve vyvýšeném přízemí panelového domu s výtahem, který prošel revitalizací (zateplení domu proběhlo dle nových norem cca 2 roky zpět, rozvody vody i odpadu v plastu, nová střecha i výtahová kabina) a je zabezpečen kamerovým systémem. Vstup do domu je z jedné strany bezbariérový, pro maminky s kočárkem nebo pro vozíčkáře tím usnadňuje přístup do bytu.

Samotný byt je v původním ale velmi dobře udržovaném stavu po prvním majiteli, takže se nabízí jak rychlé bydlení s postupnou renovací, nebo kompletní rekonstrukce dle vlastních představ. Kuchyně, prostorný obývák a tři samostatné pokoje jsou ideální pro rodinné bydlení, kde každé dítě může mít vlastní pokoj, což určitě ocení nejedni rodiče. Výhodou bytu je i několik úložných prostorů v menší chodbičce před pokoji a zasklená lodžie orientovaná na jižní slunnou stranu.

Před domem se nachází kompletně rekonstruované garáže s podzemním vjezdem a v blízkosti najdete vše potřebné, obchody, školy i školky, dětská hřiště, pizzerii, cukrárnu, poštu a hlavně Bělský les, ve kterém můžete provozovat spoustu aktivit od běhání, jízdy na kole až po cvičení na workoutových hřištích. V pěší vzdálenosti rovněž dojdete na tramvajovou i autobusovou zastávku a na nákupy se můžete vydat do Železňáku, vedle kterého je i hlavní poliklinika na Jihu. Přímo v Bělském Lese se nachází zdravotní klinika Mediland.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Na společnou prohlídku se těší Lukáš Bodický

Parametry bytu

Cena
3 895 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Bedřicha Václavka, Ostrava, Bělský Les
ID
1330
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
81 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Lukáš Bodický

Lukáš Bodický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti