Prodej rodinného domu, Železná Ruda - Špičák, 276 m2

Železná Ruda, Špičák

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Železné Rudě

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 167.8 m2 s dispozicí 6+2, který se nachází v obci Železná Ruda v části Špičák v okresu Klatovy na vlastním pozemku o celkové rozloze 790 m2.
Rodinný dům lze využívat jako dvě samostatné bytové jednotky, každou s vlastním vchodem, což je vhodné ke dvougeneračnímu bydlení. V okolí se menší byty prodávají za 7,9 milionů korun, přičemž cena jedné jednotky v tomto domě činí 6 milionů korun.
Přízemí disponuje obývacím pokojem, dalšími 2 pokoji, zádveřím, koupelnou, spíží, prostornou kuchyní, kotelnou, skladem, samostatným záchodem a garáží. Do prvního patra se vchází venkovním schodištěm. Zde se nachází obývací pokoj, další 2 pokoje, zádveří, koupelna, chodba, prostorná kuchyně, spíž a půda se dvěma pokoji. V objektu je instalovaná kamera se vzdáleným přístupem přes wifi. Celý dům působí prostorně a vzdušně. První patro je momentálně v podnájmu s výpovědní lhůtou 3 měsíce.
Dům byl v roce 2019 téměř kompletně přestavěn, kdy původní stavba byla až na přilehlou garáž zdemolována a na jejím místě byla postavena novostavba. Jedná se o cihlovou stavbu se zdmi o tloušťce 45 cm + 10 cm zateplením polystyrenem. Střecha je plechová s imitací tašek, zateplená vatou 15 - 20 cm. Před dvěma měsíci byla zhotovena fotovoltaika na ohřev vody. Topení je centrální elektrické a centrální na tuhá paliva (dřevo je zahrnuto v ceně a vystačí na další 3 sezóny). Voda je do objektu rozvedena z čistého horského pramene.
K domu přiléhá zastřešená terasa vhodná k příjemnému posezení. V zadní části zahrady se nachází prostorný dřevěný přístřešek ke stání aut. Na zahradě se dále nachází vodní nádrž s chovnými rybami. Vjezdová brána reaguje na dálkové ovládání prostřednictvím aplikace v telefonu.

Přístup k pozemku vede přes pozemky Českých drah (délka cca 24 m), což je momentálně řešeno nájemní smlouvou na dobu neurčitou s ročním poplatkem 1760,-Kč. Lze zažádat o odkup.

Nastěhování je možné do 3 měsíců, ale v případě mimořádného zájmu lze termín zkrátit.

Špičák je součást šumavské obce Železná Ruda, se základní občanskou vybaveností (obchod, mateřská škola, základní škola, lékař, sportoviště, pošta, obchody) a s výbornou dopravní dostupností jak vlakem, tak autobusem. Vlaková stanice Špičák a autobusová zastávka se nachází v centru Železné Rudy. Dům stojí na malebném místě Špičáku s výhledem do přírody.

Pro bližší informace nás kontaktujte prostřednictvím inzerátu, na email nebo na telefonní číslo.
Budeme se na Vás těšit na prohlídce.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Železná Ruda, Špičák
ID
21247
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
262 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
167 m2
Podlahová plocha
276 m2
Plocha nemovitosti
790 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik
Topení
Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické, Jiné
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KUZO Partners s.r.o.

KUZO Partners s.r.o.

Olbrachtova 599/8, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Filip Komorous

Filip Komorous

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Železné Rudě?

Podobné nemovitosti