Prodej bytu 3+1, Velké Losiny, Osvobození, 90 m2

Osvobození, Velké Losiny

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Velkých Losinách

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Máte jedinečnou příležitost investovat do bytu o dispozici 3+1, který se nachází v atraktivní lokalitě Velkých Losin. Tento byt, i když je v původním stavu ke kompletní rekonstrukci, nabízí obrovský potenciál a je ideální pro přebudování na dva menší apartmány, které lze následně krátkodobě pronajímat. K bytu také náleží garáž a sklep.

Výhody této nemovitosti:

Strategická lokalita: Velké Losiny jsou známé svými termálními prameny a krásnou přírodou. V oblasti se nachází řada turistických atrakcí, včetně lázní, historických památek a sportovních aktivit, které přitahují návštěvníky po celý rok.

Potenciál pro zisk: Díky možnosti přestavby na dva apartmány získáte flexibilní investiční příležitost s potenciálem na vysoký výnos z krátkodobých pronájmů. Celoroční turistický ruch v regionu zajišťuje stabilní příliv hostů a tím i stabilní příjem.

Nádherná okolní příroda: Velké Losiny a jejich okolí jsou obklopeny malebnou přírodou, což poskytuje skvělou příležitost pro relaxaci a outdoorové aktivity, které návštěvníci ocení.

Přístup k lázeňským službám: Blízkost termálních lázní a wellness center zvyšuje atraktivitu apartmánů pro ty, kteří hledají odpočinek a regeneraci.

Byt nabízí dostatek prostoru pro kreativní přestavbu a využití jeho plného potenciálu. Nepropásněte tuto skvělou investiční příležitost v krásné a vyhledávané lokalitě.

V případě zájmu o více informací či prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Osvobození, Velké Losiny
ID
00111
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
90 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Vlastimil Pohajda

Vlastimil Pohajda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Velkých Losinách?

Podobné nemovitosti