Prodej rodinného domu, Horní Jiřetín, Sadová, 160 m2

Sadová, Horní Jiřetín

2 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 153 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Horním Jiřetíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dvougenerační RD 3+1 a 2+kk k celkové rekonstrukci se zahradou v Horním Jiřetíně, ul. Sadová.

Jedná se o parcelu č. st. 274, jejíž součástí je stavba čp. 211, rodinný dům a část parcely č. 3454/1, která bude přesně zaměřena a oddělena při prodeji geometrickým plánem. Celková výměra pozemků je 800m2. (V případě zájmu lze jednat o koupi navazujícího stavebního pozemku 1462m2 za cenu 2,2mil. Kč. Veškeré pozemky jsou dle územního plánu v kategorii stavebních pro výstavbu RD. Tímto současným strategickým krokem můžete do budoucna zajistit cennou soběstačnost i unikátní stavební místo pro své nejbližší nebo výhodně zainvestovat volné prostředky na jedné adrese.)

Stavba rodinného domu je vhodná k přestavbě a rekonstrukci, zejm. střecha je ve zhoršeném technickém stavu. Dům je nicméně trvale obydlen a je tedy v provozuschopném stavu.

Rodinný dům je dvougenerační a je nepodsklepený. V přízemí se nachází vstupní chodba - zádveří, chodba s kotelnou, koupelna a WC pro byt 2+kk, schody do podkroví. Dále z chodby vede vstup do bytu 3+1 s vlastní koupelnou a WC. A vstup do druhého bytu 2+kk. Nad byty je pod střechou rozlehlá půda, kde se nachází jedna neobydlená místnost, kam je přivedený rozvod ústředního topení a elektřina. V rámci rekonstrukce střechy lze tedy rozšířit dům o další obytné prostory v podkroví. Okna jsou z větší části plastová, některá ještě původní dřevěná. Velký RD má výhodnou velikost a členitost, proto lze v rámci rekonstrukce uvažovat o více dispozičních variantách a realizovat ji dle vašich nejbližších představ a využít veřejné dotace podporující úsporná řešení.

Topení v RD je ústřední a zdrojem je zánovní kotel na tuhá paliva Atmos splňující aktuální emisní třídu. Jako další zdroj tepla jsou v bytě 3+1 instalovaná krbová kamna. Oba komíny jsou vyvložkované. Voda je z veřejného řadu, ohřev vody je řešený elektrickým bojlerem Dražice. Kanalizace je svedena do veřejné kanalizace. Elektřina je připojena, k dispozici 230 i 400V. Plyn v obci není.

Součástí pozemku je dále samostatně stojící pergola a několik drobných staveb sloužících jako dílna nebo sklad. Pozemek je obdélníkového tvaru, přístupný z veřejné komunikace s vjezdovou bránou a je oplocený.

Horní Jiřetín leží 8 kilometrů severně od Mostu a 2 kilometry západně od Litvínova na úpatí Krušných hor, kam se táhne Mariánské údolí, které lemuje Jiřetínský potok až k Nové Vsi v Horách. Nedaleko obce za místní částí Černice se nachází zámek Jezeří, kam vedou oblíbené turistické cesty. Na své si tedy přijdou zájemci hledající klidného samostatného bydlení nedaleko větších měst, tak i milovníci blízké přírody a lesů.

V Horním Jiřetíně naleznete mateřskou školu, základní školu, knihovnu, potraviny, restaurace, lékaře, zubaře, poštu, dětská hřiště, fotbalové hřiště, koupaliště. Dostupnost obce – zastávka 200m – autobusové spojení do Litvínova, města nebo Záluží s napojením na Most. Autem Litvínov 5min., Most 15min., Chomutov 25min.

Parametry domu

Cena
2 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Sadová, Horní Jiřetín
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
800 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ondřej Skalický

Ondřej Skalický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horním Jiřetíně?

Podobné nemovitosti