Prodej pozemku pro bydlení, Brušperk, 1249 m2

Brušperk

2 649 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 624 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Brušperku

Informace k pozemku

BO! si Vám dovoluje nabídnout ke koupi pozemek určený k výstavbě rodinného domu, na kraji města Brušperk. BOmbastické místo, které si prostě zamilujete.
Vcelku rovinatý pozemek v klidné části, ze kterého to máte na dohled do lesa, nebo také k rybníku. A pokud Vám je to málo, tak vodní nádrž Brušperk na které se nachází také pláž, je vzdálená pouze 400m!

Pozemek má celkovou plochu 3.747 m². Prodat jej můžeme jak vcelku, tak na části o velikostech zhruba 1.249 m² (momentálně pracujeme na vyhotovení geometrického plánu, takže toto bude ještě upřesněno).

Co se týče inženýrských sítí, tak je zde možnost napojení se na vodovod a elektřinu. Koeficient zastavitelnosti je v této lokalitě 30%.
Pozemek je zařazen v aktuální změně nového územního plánu města Brušperk jako plocha SO-V (plochy smíšené obytné venkovské), jehož využití je právě pro stavbu rodinných domů, ale také mnoha dalšího. Územní plán je ve finální fázi schvalování.

Pro více informací a domluvení termínu schůzky s makléřem se nám neváhejte ozvat!

Parametry pozemku

Cena
2 649 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Brušperk
ID
5296
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1249 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Malíř

Petr Malíř

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Brušperku?

Podobné nemovitosti