Prodej bytu 2+1, Praha - Krč, Krčská, 69 m2

Krčská, Praha 4 - Krč

7 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 173 Kč /za měsíc

(sleva při rychlém jednání)

Prověřené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Dovoluji si Vám nabídnout na prodej prostorný byt o dispozici 2+1 a o celkové užitné ploše 69m2. Dům v lokalitě plné zeleně s komplexní vybaveností - školka, škola, obchody, poliklinika, zastávka MHD a v docházkové vzdálenosti je i stanice metra Budějovická, (nová stanice metra ve výstavbě).
Tento byt v družstevním vlastnictví se nachází ve zvýšeném přízemí revitalizovaného panelového domu. Plastová okna jsou orientovaná západním směrem.
V domě je prostorná vstupní chodba se schodištěm. Byt obsahuje následující dispozici - všechny místnosti v bytě jsou přístupné z páteřní předsíně - 2 samostatné prostorné pokoje a kuchyně, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. K bytu náleží sklep v technickém podlaží budovy zde jsou i společné prostory kočárkárna, kolárna, tyto prostory jsou zabezpečeny proti vniknutí cizích osob.
Byt je po kompletní zdařilé rekonstrukci z r 2007.
Povrchy podlah v pokojích - parkety, v ostatních místnostech je keramická dlažba, kuchyně na míru s vestavnými spotřebiči, vyzděné bytové jádro se sprchovým koutem a samostatným WC.
Obnoveny veškeré rozvody instalací - voda, elektro, kanalizace, byly osazeny nové dveře.
V okolí jesle, ZŠ, MŠ, poliklinika, restaurace, bary, obchody a obchodní centrum DBK Budějovická. Výborná dopravní dostupnost do centra - metro C "Budějovická".
Nová stanice metra ve výstavbě.
V případě dotazů nebo zájmu o prohlídku mne kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
7 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
sleva při rychlém jednání
Náklady na bydlení
6000
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Krčská, Praha 4 - Krč
ID
4
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Blanka Tomšová

Sportovní 409/31, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Blanka Tomšová

Blanka Tomšová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 4?

Podobné nemovitosti