Prodej rodinného domu, Olešnice, 150 m2

Olešnice

3 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 110 Kč /za měsíc

(Za nemovitost)

Prověřené firmy v Olešnici

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1o přibližné užitné ploše 150m2 s garáží v Olešnici. Dům je samostatně stojící s předzahrádkou a po vstupu je prostorná chodba. Nachází se zde kuchyně z které se projde do obývacího pokoje a dále jsou další dva pokoje se samostatným vstupem. V koupelně je umístěná vana a toaleta je samostatná.
Po schodech se dostaneme na půdu, která se nabízí na vybudování půdní vestavby, v současné době je na půdě již jeden pokoj vybudován. Celý dům je podsklepený a nabízí se zde tento prostor využít jako dílnu. Vedle domu je menší zahrádka a také garáž pro jedno auto. Celková plocha pozemku je 366 m2.
Vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo.
Olešnice je město v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, 9 km severozápadně od Kunštátu. Leží u krajského trojmezí, na severu sousedí s Pardubickým krajem a na západě s Vysočinou. Žije zde přibližně 1 600 obyvatel.
K uvedené ceně bude připočtená provize RK.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a kontaktujte realitního makléře.

Parametry domu

Cena
3 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Za nemovitost
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Olešnice
ID
101030
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
366 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Lucie Komínová

Lucie Komínová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olešnici (okr. Blansko)?

Podobné nemovitosti